Rihanna je u svojoj “natural hair” eri

Zvezda je posle dužeg vremena pokazala svoje prirodne lokne.

rihanna

Dok viralna “neočekivana crvena teorija” referira na crvenu boju kao stilski element koji će instant poboljšati outfit, Rihanna poručuje: Why go small when you could go big!

Povodom lansiranja svog brenda Fenty hair, Rihanna se u potpunosti prepustila svojim prirodnim kovrdžama u najtoplijoj boji sezone. Ponovo, a nakon dužeg vremenskog perioda, noseći prirodnu frizuru, ukrala je svetlost reflektora u vibrantno crvenom kožnom setu.

Monohromatski outfit, custom-made od strane brendova Khaite i Manish Malhotra, sastojao se od topa V-izreza i duge suknje A-kroja. Preko je nosila oversized kožnu jaknu, krojenu da otkriva rame.

rihanna

Vlasnica beauty brenda nastavila je crvenu temu i sa ostalim delovima svog outfita – od para crvenih cipela sa dvostrukim kaiševima ukrašenim kristalima do slojeva nakita od crvenog dragog kamenja okruženog dijamantima.

Riri je najavila svoj novi poduhvat u nezi kose na društvenim mrežama prošle nedelje, sa kolekcijom proizvoda i dodataka koji će biti dostupni od ovog četvrtka, 13. juna.

“Novi članovi stižu! @fentyhair dolazi i vreme je da konačno doživite frizuru na koju ste čekali”, napisala je dobitnica Gremija na Instagramu. “Znate koliko mi je bitna promena frizure. Imala sam skoro svaku teksturu, boju, dužinu, od perika do pletenica do prirodne kose – zato lansiram fleksibilnu liniju proizvoda ne samo za svaku kosu, već svaki proizvod je dizajniran da ojača i popravi sve tipove kose, što nam zaista treba! Vreme je za igru i jačanje kroz stil.”

rihanna

Foto: Profimedia

Najnovije