Sada je zvanično: Brooklyn Beckham potvrdio je svoju veridbu sa glumicom Nicolom Peltz

Mama Victoria Beckham proslavila je vest na Instagramu, a Harper Beckham je snimila simpatičnu fotografiju srećnog para.

Brooklyn Beckham upravo je potvrdio svoju veridbu sa glumicom Nicolom Peltz deleći prekrasnu fotografiju na kojoj ona izgleda kao Diznijeva princeza i nosi verenički prsten.

Brooklyn je napisao: “Pre dve nedelje pitao sam moju srodnu dušu da se uda za mene i rekla je “Da”. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i najbolji tata jednog dana ❤ Volim te, baby xx.”

Podelivši istu fotografiju, Peltz je otkrila da je Brooklynova sestra Harper Beckham snimila njihovu vereničku fotografiju. Napisala je, “Učinio si me najsrećnijom devojkom na svetu. Jedva čekam da ostatak života provedem pored tebe. Tvoja ljubav je najdragoceniji dar. Toliko te volim, i hvala ti Harper za ovu sliku.”

Brooklynova mama, Victoria Beckham, proslavila je vest odgovarajućom Instagram objavom: “Najuzbudljivije vesti! Srećni smo što će se @brooklynbeckham i @nicolaannepeltz venčati! Želmo vam mnogo ljubavi i sreće celog života“

Peltz definitivno ima odobrenje svoje buduće svekrve. Beckham i Peltz navodno su počeli da se viđaju krajem 2019. godine, a zvanično su potvrdili svoju vezu kada je Brooklyn podelio zajedničku fotografiju na Instagramu u januaru 2020. godine.

Naše čestitke!

harpersbazaar.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) onJul 11, 2020 at 6:27am PDT

Najnovije