Harper's Bazaar Srbija

Sex and the City: Mr. Big otkriva zašto je oklevao da se pridruži seriji

Najavom ponovnog okupljanja „Sex and the City“ pod nazivom “And Just Like That…“ zapitali smo se da li će se vratiti svi stari poznanici.

Prve informacije koje su se proširile internetom jasno su stavile do znanja da se pored Kim Cattrall i Mr. Big, Chris Noth, neće priidružiti staroj ekipi. Prihvatili smo to i nastavili sa životom. Nekoliko nedelja kasnije, Michael Patrick King nam je rekao da ne može biti „Seksa i grada“ bez Zverke. I tako jednostavno, sve je došlo na svoje mesto.

Zašto je Chris Noth oklevao da kaže da?

15 godina kasnije, Cerri Bradshaw ima 50, a on 60 godina. Dakle, Chris Noth je bio zabrinut za evoluciju svog lika. „Morali su biti pregovori o kreativnom delu, jer sam mislio da nemam šta da ponudim u novoj ulozi. Osećao sam se kao da sam uradio ono što je trebalo“, rekao je Noth.

Onaj koji ga je ubedio bio je tvorac Michael Patrick King i njegova vizija za Mr. Big-a. Glumac se uverio kada su se sastali i saznao više o njegovoj ulozi u ponovnom okupljanju „And Just Like That…“

via GIPHY

Povratak cele glumačke ekipe – Skoro!

Istina je da nismo očekivali povratak cele glumačke ekipe. Možda je to zbog potpunog poricanja Kim Cattrall i pomalo neprijateljske atmosfere koja je stvorena između njih. Međutim, jedna potvrda za drugom pokazala je da su svi želeli da budu deo nastavka. Pored tri glavne junakinje, u novom serijalu od 10 epizoda pridružiće se Chris Noth, Willie Garson, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler i John Corbett.

Snimanje počinje tokom leta. 

Najnovije