Telohranitelj je otkrio ono što nije smeo?

Novi skandal potresa porodicu Kardashian – Jenner. Dok se Kylie Jenner bori sa optužbama o lažiranju finansijskog statusa, Kim i Kanye imaju druge probleme. Naime, o njihovoj privatnosti progovorio je telohranitelj koji je, zbog prirode svog posla, bio uključen u brojne aspekte njihovog života.

Naime, par tvrdi da je Steve Stanulis porekršio ugovor o poverljivosti informacija koji je potpisao onog trenutka kada je počeo da radi za Kanye Westa. Šta je tačno Stanluis izneo u javnost a da se tiče intime svojih poslodavaca? Utisak je – ne mnogo toga. Izjavio je da Kim i Kanye daju mizeran bakšiš i da su među najgorim klijentima koje je imao u svojoj karijeri.

Za rijaliti zvezdu i repera to je bilo dovoljno da zaprete tužbom od 10 miliona dolara ukoliko njihov bivši zaposlenik ikada više odluči da govori o njima, njihovom životu, navikama, ponašanju, odnosu.

 

Američki tabloidi su, očekivano, proširili priču. Ovako burna rekacija pročitana je i kao posledica lošeg stanja u braku Kim i Kanyea. Šuška se o tome da se slavna starleta sve gore oseća u ovoj vezi kao i da joj najveći problem predstavlja ograničavanje slobode iza kojeg stoji njen suprug.  Priča ide tako daleko da isplivavaju glasine da je Kim razmatrala uslove razvoda i finansijske izazove koje bi joj to donelo. Svesna je finasijske superiornosti nad svojim suprugom i zna da se ne bi sve završilo rutinskim potpisivanjem papira.

Rasplet se očekuje.

 

Priredio: M.N

Foto: Profimedia

Najnovije