Harper's Bazaar Srbija

The Weekend pokreće novi posao i ima veze sa njegovim etiopskim korenima

Da li ste za šolju kafe sa pevačem?

The Weekend proširuje svoj kreativni univerzum, ali njegov sledeći potez je verovatno nešto što ne biste očekivali.

Čak i uoči ekspanzije njegove svetske turneje After Hours Til Dawn, koja se održava ovog leta, kao i očekivane premijere njegovog glumačkog debija u predstojećoj HBO seriji Idol, superzvezda ima više planove.

Muzičar, rođen kao Abel Tesfaye, pokrenuo je saradnju sa Blue Bottle Coffee na Samra Origins projektu – novom brendu i kafi – inspirisan svojim etiopskim nasleđem. Nazvana po njegovoj majci Samri, nova linija proizvoda odaje počast ne samo njegovim porodičnim korenima već i zajedničkom poštovanju Etiopije i njene tradicionalne proizvodnje kafe. Afrička zemlja je svetski poznata kao rodno mesto kafe.

„Duboki koreni Blue Bottle Coffee-a u Etiopiji učinili su ovo prirodnim partnerstvom za mene,“ The Weeknd otkrio je ekskluzivno za Harper’s BAZAAR.com, o novom lansiranju. „Moji roditelji su emigrirali iz Etiopije i moje duboko poštovanje prema zemlji i njenim ljudima dele svi koji su uključeni u Samra Origins.”

Prvi proizvod kompanije Samra Origins biće izuzetno retka Ethiopia Wolde Faye Koricha COE#7 kafa od celog zrna. Kasnije ovog leta, Blue Bottle će predstaviti Samra Origins blend koji su napravili pevač i njegova majka. Kafa će moći da se kupi u zrnu ili kao napitak u Blue Bottle kafeima.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije