Harper's Bazaar Srbija

Koliko je značajan rad na mentalnom zdravlju demonstrira Tom Holland koji se zbog istog povlači iz glume

"Ta serija me je slomila"

Psihološki triler “The Crowded Room”, prati priču Dannyja Sullivana (Tom Holland), zasnovanu na istinitom događaju o Billyju Milliganu – kom je dijagnostikovan disocijativni poremećaj identiteta, i njegovom hapšenju zbog umešanosti u pucnjavu u Rokfeler centru tokom leta 1979.

Nakon tragičnog incidenta, naracija o Dannyjevom životu se otkriva kroz seriju intervjua koje je vodila Rya Goodwin (Amanda Seyfried), koji spajaju mračnu vremensku liniju događaja koji su doveli do konačnog zločina. Kroz vraćanje u prošlost, Danny analizira ključna iskustva iz svog života (mnoga uključuju njegovu majku, Candy Sullivan, koju glumi Emmy Rossum) i duboku borbu sa samim sobom, što dovodi do transformativnog otkrića.

Tomov rad na ovoj ulozi bio je toliko izazovan da ga je doveo do “manjeg mentalnog sloma”, kako je izjavio, dodavši da uzima jednogodišnju pauzu od glume.

„Bilo je to teško vreme, sigurno“, rekao je glumac za Extra o snimanju nekih „brutalnih“ scena. „Istraživali smo određene emocije koje definitivno nikada ranije nisam iskusio.“ Dodao je: „Serija me je slomila. Došao je trenutak kada mi je bio potreban odmor, pa sam se povukao u Meksiko na nedelju dana kako bi odmarao na plaži. Sada uzimam godinu dana pauze, i to je rezultat toga koliko je ova serija bila teška. Uzbuđen sam da vidim kako će ispasti. Osećam da naš naporan rad nije bio uzaludan.”

Premijera serije zakazana je za 9. jun kada će biti odmah prikazane prve tri episode, na Apple TV platformi.

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije