Venčanje u strogoj tajnosti: Udala se Anya Tylor-Joy!

Poznata glumica i Diorovo zaštitno lice venčala se u gradskoj opštini za muzičara.

Glumica i model, zaštitno lice modne kuće Dior, Anya Taylor-Joy udala se u tajnosti za dečka, muzičara Malcolma McRae-a, ekskluzivno prenosi Page Six.

Kako navodi portal, dvadesetšestogodišnja glumica i njen godinu dana stariji partner venčali su se u zgradi suda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prošlog meseca uveliko se pisalo o njihovoj veridbi jer je na ruci glumice primećen dijamantski prsten. Tada je bilo reči da par planira veliku svadbu u Americi, nakon što ona završi snimanje filma Furiosa, koji snima u Australiji.

Međutim, Anya je odmah nakon venčanja odletela u zemlju kengura, gde igra u nastavku ostvarenja Mad Max, koje je proslavilo ranije i Mela Gibsona i Toma Hardyja. U njemu tumači mlađu verziju lika koji igra Charlize Theron.

Novopečeni mladenci u vezi su godinu dana i oboma u ovoj fazi života cveta karijera. Nakon što je ostvarila maestralne uloge u filmovima Emma i Last Night in Soho, nagrađena je Zlatnim globusom za Netflixovu seriju Queen’s Gambit, koja se sa velikim uspehom prikazivala širom planete.

Malcolm, koji se ranije bavio glumom, svira gitaru i klavir u rok bendu More i o njemu će se tek čuti.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije