Harper's Bazaar Srbija

Video koji nam je bio (preko) potreban: Ples Zendaye i Timothéea Chalameta

Zvezde filma Dune ponovo na okupu i ponovo đuskaju zajedno.

Zendaya i Timothée Chalamet uživali su u spontanom Dune okupljanju, na rođendanskoj zabavi glumičinog asistenta, Darnella Applinga.

Viralni video snimci uhvatili su kolege na plesnom podijumu velike zabave, održane na otvorenom. Zendaya je donela svoj šik bez napora, u beloj majici i plavom džinsu visokog struka, kao i zlatnim detaljima – oversized minđušama i setom ogrlica, praveći profi plesne korake uz pesmu „Before I Let Go“ od Beyonce.

S druge strane, Chalamet je nosio široku belu majicu ispod plavo-belog NBA dresa, košarkaški zeleni šorts, bež kačket i patike živopisnih boja sa Betmen čarapama.

Oboje su ranije govorili o bliskoj vezi koju su razvili na setu Dune, adaptaciji čuvenog naučno-fantastičnog romana Franka Herberta.

„Pojavljujući se tamo, bila sam uplašena.  Želela sam da dam sve od sebe da ne uprskam. Ali ovaj tip je napravio tako toplo okruženje za rad“, rekla je Zendaya za E! Vesti 2021. „Odmah sam pomislila: Oh, bićemo prijatelji do kraja života. Kao, ovo se dešava.“

U prošlogodišnjem intervjuu za Variety, Chalamet se osvrnuo na Zendayin performans u predstojećem nastavku Dune. „Ona donosi upravo ono što je donela i prvom delu – i što je bilo neverovatno – ali sada je to u većem izobilju“, rekao je on. „I zaista mi je postala sestra. Tako sam zahvalan što je smatram partnerom i sestrom i prijateljicom.”

Foto: Profimedia, Twitter

Priredila: T.M.

 

Najnovije