Zašto je Jennifer Aniston zaboravila “Prijatelja” Davida Schwimmera

Izašla je iz aviona samo da bi “izbrisala” svoju 10-godišnju vezu iz sećanja.

Od bitnih vesti za… pa ceo svet, izdvajamo: kolege iz “Prijatelja”, Jennifer Aniston i David Schwimmer – na oduševljenje svih fanova – ponovo su se okupili u SuperBowl reklami za UberEats. Nakon superzabavnog videa u kojem su startovali David i Victoria Beckham, i najavili da će se pored njih u reklamama za najveće sportsko takmičenje u Americi pojaviti i Jennifer Aniston, marketinški genije i konglomerat za isporuku hrane, preko omiljenih TV lica podsetio nas je da mi možda zaboravljamo puno toga, ali UberEats nikada.

“Da biste zapamtili nesto, morate zaboraviti nešto drugo” započinje legendarna Rachel Green reklamu, prihvatajući UberEats kesu od svoje asistentkinje, da bi se potom odigrao dugo očekivani susret između nje i Rossa.

Igrajući se sa porukama sećanja, David i Jen glume neprijatno iskustvo susreta sa nekim koga se nejasno sećate. „Jen! Hej!“ David doziva Aniston preko puta studija, pre nego što mu ona blokira zagrljaj UberEats torbom. “Jesmo li se sreli?” pita ona. „Daj mi nagoveštaj“, na šta glumac odgovara: „Radili smo zajedno deset godina.”

Pokazujući hemiju koja je njihovu vezu učinila tako voljenom, Jennifer odgovara: „Deset godina! Vau, bio si sjajan!” „Još uvek ne znaš, zar ne“, šali se David dok Aniston odlazi mrmljajući sebi u bradu da neće zaboraviti deset godina svog života. On je njen jastog..?

U produžetku reklame, ponovo vidimo Beckhamove koji se podsmevaju njenoj zaboravnosti (kao kada je u njihovom dokumentarcu zaboravila svoj status više klase, na koji ju je David podsetio, iznedrivši hiljade memova), dizajnerkina bivša karijera pop seznacije ovog puta je bila tema.

Dok par raspakuje u svom domu UberEats porudžbinu, pričaju o njenom vremenu u Spice Girls. “Sećaš se kada si bila pepper lady?”, pita David, na šta Victoria odgovara “Zar nije beše bilo cinnamon sisters?”

Reklama se završava tako što Usher, želi jednog dana da učestvuje na poluvremenu sportskog takmičenja, šaleći se o svom predstojećem nastupu na Super Bowl-u.

Foto: Profimedia/Youtube

Najnovije