Harper's Bazaar Srbija

Zoe Kravitz je podnela zahtev za razvod od supruga Karla Glusmana

Prema novom izveštaju, zvezda „Big Little Lies“ Zoe Kravitz podnela je zahtev za razvod od svog supruga Karla Glusmana nakon 18 meseci braka.

Časopis People pribavio je sudske spise koji potvrđuju da je Kravitz podnela zahtev za razvod od svog supruga, sa kojim se tajno venčala u maju 2019. Predstavnik Zoe Kravitz je potvrdio vest o razvodu, uz objavu u kojoj se navodi da je glumica podnela zahtev za razvod 23. decembra 2020. godine.

Nakon njihove tajne civilne ceremonije, Kravitz i Glusman su priredili veliko venčanje u Parizu u junu 2019. Posle probne večere u restoranu Laperouse, uslikano je mnoštvo holivudskih slavnih ličnosti kako stižu na venčanje, uključujući Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Lauru Dern, Carz Delevingne, Ashley Benson, Denzela Washingtona i Chrisa Pinea.

Prošlog leta Kravitz je objavila crno-belu fotografiju na kojoj proslavljaju prvu godišnjicu, kao i fotografije sa venčanja uz komentar „Najbolja zabava 2019“.

Ali Glusman je istog dana na instagramu objavio post uz poruku “Jedna godina. Ne onako kako smo očekivali … ali osećam da kad jednom ovo prevaziđemo, možemo pobediti bilo šta. Volim te više od svega, ti si moj najbolji prijatelj.”

harpersbazaar.com

Najnovije