Harper's Bazaar Srbija

Obišli smo Bpolar prodavnicu – i pronašli savršene poklone!

Ne dajte da vas uplaši datum na kalendaru - nikada nije kasno da pronađete onaj pravi poklon za dragu osobu!

Ukoliko ste tek ovih dana krenuli u potragu za “onim pravim” poklonom (ne krivimo vas), sigurno ste primetili da su radnje krcate. Tu su pre svega ljudi koji imaju isti cilj kao i vi, ali srećom, tu je i dalje dobra ponuda koja čini da se ponadamo da ćemo ove godine ipak uspeti da pronađemo poklon koji će zadovoljiti sve naše kriterijume. Uzgred, da li ni vi ne možete da poklonite nešto što i sami ne biste voleli da dobijete?

Nakon što smo završili sa “češljanjem” tržnih centara, uputili smo se u stare dobre radnje koje nas čekaju na našim omiljenim ćoškovima – ima nečeg u šetnji ulicama i zavirivanju u zanimljive izloge, baš kao nekad. A, u ovoj avanturi smo i pronašli radnju koja nas je oduševila!

U ulici Cara Lazara, u samom centru Dorćola, na broju 10, nalazi se Bpolar radnja – crno-bela, jednostavna, moderna, pravi raj za sve ljubitelje minimalizma u enterijeru i urbanonog stila u modi. Ali, ono što nas je zapravo kupilo jeste njihova filozofija: “U našoj priči su ideje i proizvodi za koje mislimo da mogu da učine lepši i bolji svaki dan.” Jasno je da će Bpolar postati naša obavezna stanica kad god se nađemo u ovom delu grada, zar ne?

Ono po čemu se Bpolar izdvaja jeste činjenica da u njihovoj radnji brendovi i artikli nisu samo izloženi, već se svaki od njih individualno interpretira i kao takav uklapa kako bi svaki kupac mogao da izrazi svoj lični stil. I da, ovo znači da u Bpolar ponudi možete pronaći baš sve što zamislite, bez obzira na to koji stil preferirate i da li želite da obradujete svoju dragu osobu ili sebe.

A sada, da se vratimo na praznike i poklone! Lako je zaključiti da smo se šetajući radnjom “lepili” za gotovo svaki komad koji smo videli, ali uspeli smo da se suzdržimo i izdvojimo nekoliko favorita koji bi se svima svideli.

U duhu sezone, počinjemo od jakni. Puffer modeli i ove zime su apsolutni must-have, a u Bpolar-u smo pronašli odličan izbor jakni za nju i njega.

Neizostavni zimski aksesoar koji podiže svaki outfit jesu kape, a pored klasičnih pletenih modela, ove zime obožavamo i beretke!

Moramo da priznamo da zimu volimo za nijansu više, ali samo zbog slojevitog oblačenja i svih onih simpatičnih detalja kojima možemo nadograditi odevne kombinacije. Na primer, odabirom veselih čarapa, čak i najjednostavniji spoj džempera i džinsa može izgledati i te kako stylish!

Bpolar od nas dobija bonus poene i zbog velikog izbora unisex modela obuće i odeće što znači samo jedno – matching outfiti eto nas!

Ukoliko volite da poklanjate praktične i poklone koji uz to izgledaju odlično, verujemo da ste sa Bpolar-om na pravom tragu!

PROMO

Najnovije