Harper's Bazaar Srbija

And Just Like That… Aidan is back!

Glumac John Corbett reprizira ulogu Aidana u drugoj sezoni serije "I tek tako...".

Vest da se u drugoj sezoni ekipi serije And Just Like That… pridružuje glumac John Corbett, koji je u Seksu i gradu igrao dečka glavne junakinje Carrie Bradshaw, fanove je lansirala u orbitu zadovoljstva, posebno one koji su igrali za Aidan Shaw tim (nasuprot drugima u Zverka timu).

Informacija još uvek nije zvanično potvrđena, ali su vest, o kojoj se šuška od kada je najavljena II sezona serije – u martu ove godine, preneli svi svetski mediji.

Corbett bi trebalo da reprizira ulogu šarmantnog, dobrog i ponekad naivnog dizajnera nameštaja, kome je Carrie slomila srce bar dva puta, a upitan zašto lik Aidana nije uveo od samog početka, izvršni producent serije And Just Like That…, Michael Patrick King, objasnio je za Deadline da je Carrie u prvoj sezoni morala da se suoči sa mnogo toga, od kojih je najstrašnija bila smrt Zverke, pa bi Aidan u prvoj sezoni bio previše za nju.

S obzirom na to da u poslednjim sekundama poslednje epizode serije And Just Like That… Carrie u liftu ljubi svog kolegu, direktora podcasta Franklyna, vidimo da je spremna da nastavi dalje kad su u pitanju muškarci. Kakav će odnos imati sa Aidanom, ostaje da vidimo, posebno ako se setimo njihove istorije iz Seksa i grada

Nakon što je odbila njegov verenički prsten, Carrie je naletela na Aidana na ulici u šestoj sezoni serije Seks i grad, kada ga je videla sa malenim sinom, a onda ponovo u filmu Seks i grad 2, u marketu u Abu Dabiju, gde su kasnije podelili strastveni poljubac za večerom (u to vreme Aidan je bio tata troje dece).

Šta je bilo sa njegovom ženom Kathy i šta će se dešavati sa zgodnim direktorom podcasta, saznaćemo u 2023.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije