And Just Like That… izašao trejler za drugu sezonu serije!

Sva pitanja koja ste imali, nova sezona daje odgovore.

Kitnjasto stilizovan i uzbudljivo nadograđen novi serijal Sex and the city, zajedno sa Carrie Bradshaw, Mirandom Hobbes i Charlotte York Goldenblatt u njihovim 50-im, vraća se za drugu sezonu “And just like that”, prepunu dobro poznatih cosmo koktela, podkasta i katastrofalnih sastanaka.

HBO Max objavio je prvi trejler nove sezone, a u njemu se pojavljuje Lily, Charlottina ćerka, koja izjavljuje da je spremna da izgubi nevinost; „MILF lista“; ondnos Mirande i Che koji se zagreva još više; a Carrie ponovo sreće svoju staru ljubav Aidana.

Hoće li se svi iz And Just Like That  1. sezone vratiti za 2. sezonu?

Potvrđeno je da se sve tri glavne junakinje (zajedno sa svojim porodicama) vraćaju za drugu sezonu, uključujući i sporedne likove koje smo upoznali u prvoj – Lisa Todd Wexley, Seema Patel, Dr Nya Wallace i Che Diaz.  13. januara, HBO je takođe potvrdio da će se Aidan vratiti za And Just Like That 2.0.

Jedan lik koji se gotovo sigurno neće vratiti – barem fizički – je Samatha Jones. Ipak pojaviće se drugi Sam: Sam Smith, koji je 22. februara objavio fotografiju sa seta na Instagramu.

Foto: Profimedia, Instagarm, Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije