Snima se film o Georgeu Michaelu? Ili, ipak, ne.

Biopik euforija se nastavlja.

Sredinom protekle nedelje Daily Mail objavio je vest koja je raspametila sve fanove lika i dela Georgea Michaela: snima se film o slavnom pevaču, budžet za to je ogroman (100 miliona dolara), a njega bi trebalo da igra jedan od trenutno najpopularnijih glumaca današnjice (sasvim sigurno zahvaljujući ulozi u drugoj sezoni serije White Lotus), Theo James. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theo James (@theojamesit)

List je objavio i to da je porodica podržala snimanje filma, zadivljena uspesima ostvarenja o pevačima Elvisu Presleyju, Elthonu Johnu i Freddiju Mercuryju, no, iz pevačeve porodice juče su stigle drugačije vesti.

– Obaveštavamo sve Georgeove obožavaoce i ljubitelje njegove muzike da je objavljena vest u kojoj se navodi da je porodica Georgea Michaela odobrila takozvani ‘biografski film’ o njegovom životu. U ime Georgeove porodice i GME (George Michael Entertainment), želimo jasno da stavimo do znanja da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržati ni na koji način, navodi se u saopštenju porodice.

No, to naravno ne znači da film neće biti snimljen – engleska kraljevska porodica godinama ne odobrava način na koji su prikazani u seriji The Crown, a serija se redovno snima i iz godine u godinu ima sve više obožavatelja među publikom.

Dok se ne pojavi biopik o slavnom pevaču, možete pogledati dokumentarac o njemu, lansiran 2017, George Michael: Freedom, čija je duža verzija izašla prošle godine pod nazivom George Michael: Freedom Uncut.

Podsetimo, slavni pevač, koji je karijeru započeo osamdesetih godina kao deo dueta Wham! i brzo postao jedna od najvećih zvezdi XX veka, preminuo je 26. decembra 2016. u 53. godini.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, YouTube 

Najnovije