Film “Peaky Blinders” zvanično stiže na Netflix

"Izgleda da Tommy Shelby nije završio sa mnom"

Peaky Blinders

Ovo je vest koju smo svi čekali: Peaky Blinders film se dešava i dolazi na Netflix.

Službeni Instagram nalog serije je objavio dobre vesti, potvrđujući da je scenario kreatora Stevena Knighta završen, da se režiser prve sezone Tom Harper vraća i  – najbolje od svega, Cillian Murphy će ponovo oživeti Tommya Shelbya. Takođe će biti i ko-producent filma.

Izgleda da je u pitanju velika priča, s obzirom na veličinu scenarija – i jedva čekamo. U saopštenju je Cillian rekao: “Izgleda da Tommy Shelby nije završio sa mnom. Veliko je zadovoljstvo ponovo sarađivati sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji Peaky Blinders-a. Ovo je za fanove.”

“Zaista sam uzbuđen što će ovaj film uskoro biti snimljen”, dodao je Steven. “Biće to eksplozivno poglavlje u priči Peaky Blinders. Bez zadrške. Potpuni Peaky Blinders u ratu.” Takođe je potvrdio da će snimanje početi u septembru.

“Snimaćemo ga u studijima u Digbethu, i na lokaciji u Digbethu u Birmingemu”, rekao je u intervjuu prošle godine. “Digbeth i Small Heath [su] mesta gde su Peaky Blinders zapravo lutali, tako da je kao da se vraćaju kući.”

Evo svega ostalog što treba da znate o filmu Peaky Blinders

Kada stiže film Peaky Blinders

Neće biti baš tako brzo – krajem 2025, najranije, jer snimanje počinje na jesen 2024. Godine.

Radnja filma Peaky Blinders

Knight je opisao radnju filma kao “veoma specifična priča zasnovana na istinitom događaju iz Drugog svetskog rata, I biće ispričana na Peaky način.”

Peaky Blinders

Glumačka ekipa filma Peaky Blinders

Svi su intrigirani ovim pitanjem sa nadom da ćemo ponovo gledati pored Cilliana Murphya, Paula Andersona, Sophie Rundle, Joea Colea, Natashu O’Keefe i Toma Hardya.

Knight je takođe istakao važnost regrutovanja glumaca koji odgovaraju “radničkoj klasi” iz koje potiču likovi. Takođe je nagovestio da bi Stephen Graham – koji se pojavio u seriji – mogao da se pojavi i u filmu.

“Dugo vremena sam želeo da ga vidim u [Peaky Blindersima] i ove sezone smo uspeli da uskladimo rasporede”, rekao je Knight. “Pisao sam lika, smeštenog u Liverpulskoj luci i znao sam, to može biti samo on”, rekao je. “Želim da ga zadržim kao deo toga, i u budućnosti.”

Foto: Profimedia

Najnovije