Harper's Bazaar Srbija

Fotografija dana: Carrie, Charlotte i Miranda iz serije „Sex and the City“

Sara Jessica Parker je na svom Instagramu objavila novu fotografiju koja je bukvalno uzburkala Internet. Na fotografiji poziraju glavne junakinje popularne TV serije „Seks i grad“:  Sara Parker, Cynthia Nixon i Christine Davis. Glumice su se sastale da bi konačno započele prvo čitanje scenarija nastavka serije.

Sara je fotografiju potpisala rečima – „Ponovo zajedno“.

Vesti o dugo očekivanom nastavku pod nazivom „And Just Like That“ postale su poznate početkom 2021. godine. Nova sezona sastojaće se od 10 polusatnih epizoda koje će pričati o životu heroina „Seksa i grada“ 20 godina kasnije. Nova sezona izlazi na streaming servisu HBO Max.

Poznato je da Kim Cattrall, koja je igrala ulogu Samanthu Jones, neće učestvovati u nastavku, zameniće je nebinarna komičarka Che Diaz u izvođenju Sare Ramirez. Na veliko oduševljenje obožavalaca, glumačkoj ekipi pridružio se Chris North, koji je glumio gospodina Big-a.

Američka televizijska serija postala je kult za čitavu generaciju i nadahnula je mnoge ljubitelje mode odećom glavnih likova. Ljubitelji serije s nestrpljenjem očekuju nastavak i nadaju se da će i novi deo oduševiti stilskim izgledima heroina.

Najnovije