Harper's Bazaar Srbija

Ova glumica tumačiće ulogu Madonne

Pevačica piše i režira biografski film, a evo koja holivudska lepotica će je, najverovatnije, igrati na velikom platnu.

Ako je verovati Hollywood Reporteru izgleda da je Madonna, koja odnedavno piše, režira i producira sopstvenu biografiju, pronašla glumicu koja će je igrati.

Do sada se pisalo o nekoliko glumica koje bi mogle da tumače Madonnu (među njima su Odessa Young, Emma Laird i Alexa Demie), a pevačica je nedavno otkrila da bi volela da je igra Florence Pugh, no izgleda da je konačna odluka pala na Juliju Garner.

Kada se pogleda Julia, zvezda serija Inventing Anna i Ozark, sličnost između nje i pevačice u mlađim danima je neverovatna, no ona će svakako morati da prođe kroz višemesečni rad koji uključuje učenje koreografija, časove pevanja i čitanje uloge sa Madonnom lično.

Madonna inače ne krije kako izgleda rad na filmu već o tome redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama, a jednom je podelila video od 45 sekundi u kojem igra uz svoju pesmu Buring Up.

–  Audicije za uloge u mom filmu su nadrealno iskustvo, ali uživam u plesu uz klasike, napisala je ona u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndieWire (@indiewire)

Osim pomenutih glumica, šuškalo se da su na kasting za uloge u Madonninoj vizuelnoj autobiografiji, kako je ona zove, išle i Julia Fox i  Debi Mazaar, koja se privatno druži sa pevačicom.

Madonna je u šouu Jimmy-ja Fallona objasnila zašto se odvažila na snimanje filma o sebi.

– Razlog zbog kog to radim je to što je gomila ljudi pokušala da piše film o meni, ali su to uvek bili muškarci, istakla je ona. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije