Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Aniston želi ulogu sestre Jennifer Coolidge u trećoj sezoni The White Lotus

The White Lotus nesumnjivo je bila jedna od serija o kojima se najviše pričalo u 2022. godini – ali nakon dramatičnog finala i ovoj dobroj stvari morao je doći kraj. Za sada. 

Ako kojim slučajem niste upoznati sa tematikom, rezimiraćemo: The White Lotus je mračna humoristična serija koja prati goste i zaposlene u izmišljenom White Lotus odmaralištu. Neizbežno, njihovo idilično okruženje pravi prostor sve mračnijim dešavanjima…

Prva sezona snimana je na Havajima, druga na Siciliji, a treća – na oduševljenje i radost mnogih – odvijaće se na Tajlandu. S obzirom na to da su obe prethodne sezone snimane u Four Seasons resortima, spekuliše se da bi i treća mogla da se odigra u jednom od četiri objekta (Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui ili Golden Triangle) luksuznog hotelskog giganta na Tajlandu.

O čemu će biti treća sezona Belog lotosa?

Tvorac serije Mike White izjavio je: „Prva sezona stavila je naglasak na novac, a druga na seks. Mislim da bi treća sezona mogla biti satiričan i smešan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost.”

Ko će biti u glumačkoj ekipi 3. sezone?

Dok smo nažalost izgubili Tanyu McQuoid (koju glumi Jennifer Coolige) kada je pala sa jahte, udarila glavom i umrla u drugoj sezoni, jedna holivudska glumica želi da igra njenu sestru u predstojećoj sezoni. U razgovoru za E!, Jennifer Aniston je priznala da je „opsednuta“ HBO serijom, te joj je voditeljka Keltie Knight predložila da bi mogla da igra Tanyinu sestru koja traži osvetu za njenu smrt.

„Jesi li čuo, Mike White? Želim Jennifer Coolige“, odgovorila je. “Volim je.”

Zvezda Friendsa takođe se osvrnula na Mikov govor sa dodele Golden Globes u kom je pomenuo da je ponudio mnogim A-listerima ulogu u seriji ali je tvrdio da su ga svi odbili. “E pa ja nisam. Nisam ni dobila poziv”. Sugerisala je glumica.

I zaista, ko bi bolje od Aniston odigrao sestru Jennifer Coolige? Možda samo Pamela Anderson, ako pitate fanove serije, koji “pristaju” na smrt omiljene junakinje pod uslovom da ucveljenu sestru Tanye glumi holivudska seks bomba.

Kako se premijera 3. sezone ne očekuje pre 2024., Mike ima dovoljno vremena da razmisli o javnoj ponudi slavne glumice i ultimativnom predlogu fanova serije. Pa… Let the games begin!

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije