Kako su junaci filma “Elvis” izgledali u stvarnom životu

Pevača tumači fantastični Austin Butler, a pogledajte ko igra ljude iz Elvisovog okruženja.

Već mesecima vlada ogromno interesovanje za film Baza Luhrmanna o Elvisu Presley-ju. Publika je odmah primetila fantastični kostim, ali i ono što je zapravo najgenijalnije u vezi sa ovim ostvarenjem jeste kasting.

Od Austina Butlera koji igra kralja rokenrola do Toma Henksa koji tumači Elvisovog menadžera Colonela Toma Parkera, u našoj galeriji pogledajte sličnost između stvarnih ličnosti koje su okruživale Elvisa i likova iz filma.

Tu je australijhska zvezda Olivija DeJonge, koja igra Elvisovu ženu Priscillu Presley (bili su u braku od 1967. do 1973, a ona je kasnije bila na čelu Elvisove kompanije EPE – Elvis Presley Enterprises). Još jedna australijska glumica našla se u filmu. To je Helen Thomson koja igra Elvisovu majku, Glady Presley.

Glumac koga znamo iz serije Stranger Things, Australijanac Dacre Montgomery igra Elvisovog buntovničkog producenta Steve-a Bindera, a glumačka zvezda u usponu Kodi Smit-McPhee našao se u liku Jimmie-a Rodgersa, kantri muzičara koji je bio blizak Elvisov prijatelj.

Tu je i mladi Kelvin Harrison Jr. koji tumači legendarnog B.B-ja Kinga.

Tekst: J.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram (@presleydaybday, @the50scapsule)

Najnovije