Harper's Bazaar Srbija

Kakav to mejl u drugoj sezoni serije And Just Like That… Carrie Bradshaw šalje Aidanu?

Novi trejler otkriva sve.

U najnovijem And Just Like That trejleru – kojim se najavljuje druga sezona serije, koju gledamo krajem juna, Carrie Bradshaw, glavna junakinja Seksa i grada, ponovo postaje ona stara. I to ne samo zbog cipela koje ponovo manično kupuje (vidimo je kako ulazi u svoj stan sa nekoliko kesa iz poznate robne kuće, a onda ih vadi iz kutija i manično isprobava), ne ni zbog toga što još jednom priznaje da ne zna da uključi rernu – koja joj služi za odlaganje stvari umesto za pečenje, već zbog toga što automatski zatvara laptop nakon što pošalje rizičnu poruku svom bivšem.

Ko je taj bivši znamo, videli smog a još u prvom trejleru za drugu sezonu, i naravno da smo oduševljeni što je u pitanju Aidan Shaw (tumači ga divni John Corbett), čovek kome je Carrie nekoliko puta slomila srce. Ipak, ono što u prvom trejleru nismo videli, jeste to na koji će način Aidan ponovo ušetati u njen život.

– Hey Stranger… Remember me?, piše Carrie i nastavlja: “Ako je ovo još uvek tvoja mejl adresa, ja sam, Carrie. Pre neki dan sam razmišljala o tebi… i pitala se šta radiš. I, šta radiš?”. 

Jasno je da joj se Aidan javio, ali ćemo morati da sačekamo njegov odgovor – do 22. juna. Tada ćemo saznati i to da li je istina da se Kim Catrall vraća, kako bi reprizirala ulogu Samanthe Jones, ali smo sve sigurniji u to. Juče je i sama glumica potvrdila vest na čudan način. 

Na svom instagram profilu 66-godišnja Kim podelila je naslov članka koji je ljubitelje Seksa i grada bacio u trans, ali je uz njega ostavila samo kratko Happy Pride, odavši počast početku Meseca pridea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Video: YouTube 

Najnovije