Welcome To My Crib! Margot Robbie sprovela nas je kroz svoju Barbie kuću

Da li ste spremni za ovaj pink 'home tour'?!

Šta može biti uzbudljivije od same najave dugoočekivanog Barbie filma, da nam stiže u bioskope sledećeg meseca? Margot Robbie koja nas sprovodi po Barbie Dreamhouse-u!

Pravi pogled u stvarni set Barbie kuće, sa detaljima o tome kako je napravljena i dizajnirana, uključujući različite nijanse ružičaste boje koja je korišćena i odakle su proistekle sve ideje, pojavio se na youtube kanalu Architectural Digest.

Video započinje kao epizoda čuvene emisije MTV Cribs, sa Margot Robbie koja otvara ružičasta vrata kuće svog lika: „Dobro došli u Barbikinu kuću snova, uđite…“ Margot nastavlja sa obilaskom. „Ovo je moj sto za ručavanje i kuhinja… evo zabavnog malog šanka i tobogana koji ide iz spavaće sobe dole u ​​bazen.” Ona dodaje: „Nije super praktično, ali ništa i nije za Barbiku.”

U video snimku, Greta Gerwig nam daje uvid u količinu ružičastih nijansi koje su korišćene na setu, i koliko je tim želeo da oda počast barbi kućicama uz koje smo odrastali, igrajući se beskrajno sa njima. Unutar frižidera, na primer, postoji 2D ilustracija hrane i pića kako bi se naglasio elemenat „pretvaranja“. Tuš zapravo ne radi niti ima vode u bazenu. „U Barbilendu nema vode“, kaže Margot u videu. Četkice za zube i četke za kosu su takođe prevelike, što dodatno doprinosi efektu igračke koji je tim želeo.

Margot se prisetila da je imala taj poseban zahtev upućen Greti. „Molim vas, molim vas, možemo li da dobijemo kuću snova u kojoj Barbi ima tobogan koji ide od njene spavaće sobe do njenog bazena jer je to moj životni san.” Upravo to je I dobila.

Dekoraterka seta, Kate Spencer kaže, u video snimku, da je kuća bila pod uticajem dizajna od kasnih 1950-ih do 1960-ih i modernističkog nameštaja u to vreme, sa elementom kuće u Palm Springsu iz sredine prošlog veka i, naravno, stvarnog Mattela.

Pogledajte ceo snimak u nastavku.

Foto: Profimedia, video: Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije