Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian zaigraće u 12. sezoni “American Horror Story”

Rijaliti zvezda i biznis mogul dodaje i stavku glumice svom opsežnom CV-u.

Kada ste već jedna od najpoznatijih žena na svetu, milijarderka i pionirka rijaliti zvezda, zašto se ne biste posvetili i glumi? Barem je to slučaj sa Kim Kardashian.

Otkriveno je da će poslovni mogul glumiti u 12. sezoni kultne serije Ryana Murphya, American Horror Story, rame uz rame sa glumicom Emmom Roberts. Kim je objavila vest – gde drugde nego na svom Instagramu – gde je podelila zagonetni tizer za predstojeću sezonu serije. Emma je takođe podelila vest na svojim društvenim kanalima napisavši: „Ovog leta…Kim i ja smo DELIKATNE.”

„Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvezdama na svetu i mi smo oduševljeni što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u AHS porodicu“, rekao je Ryan povodom glavnih vesti o kastingu. „Emma i ja smo uzbuđeni zbog saradnje sa ovom istinskom silom pop kulture. Halley Feiffer je napisala zabavnu, elegantnu i na kraju zastrašujuću ulogu posebno za Kim, a ova sezona je ambiciozna i potpuno drugačija od svega što smo ikada radili.”

Za razliku od ostalih 11 sezona Američke horor priče, 12. će biti zasnovana na predstojećem romanu Danielle Valentine “Delicate Condition”, koji će biti objavljen ovog avgusta. Prema izdavaču romana Sourcebooks Landmark, priča je „zanimljiv triler o ženi koja postaje uverena da se zlokobna figura trudi da do njene trudnoće nikada ne dođe“ i opisuje se kao „feminističko ažuriranje“ čuvenog klasika “Rosemary’s Baby”.

Scenski ekran nije potpuno stran gospođici Kardashian. Radila je na filmu Disaster Movie iz 2008., a pozajmljivala je i glas u Paw Patrol filmovima, pa čak se pojavila i u muzičkom spotu grupe Fall Out Boy iz 2007. za pesmu “Thnks fr th Mmrs”. Delicate, međutim, biće njena najistaknutija glumačka uloga do sada.

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije