Harper's Bazaar Srbija

Kristen Stewart kao princeza Diana u filmu „Spencer“

Neverovatne sličnosti.

Kada je u junu najavljeno da će princezu Dianu glumiti Kristen Stewart u novom filmu “Spencer”, reditelja Pabla Larraina, vesti su naišle na mnogo kritika. Publika je bila nezadovoljna apsolutno svime: od činjenice da za ulogu nije izabrana britanska glumica, do glumačkih sposobnosti Kristen Stewart.

Međutim, danas je filmska ekipa podelila prvi njen snimak u ulozi Lady Dee – i svi kritičari su se sledili od divljenja. U kadru, glumica je upečatljivo slična princezi od Velsa. Možda je to ugao kamere, šminka, frizura, kostim ili šminka – još ne znamo. Ali činjenica ostaje: Diana na ekranu se spolja gotovo ne razlikuje od stvarne.

Premijera filma biće održana u junu ove godine. Zaplet budućeg filma zasnovan je na događajima sa poslednjeg božićnog odmora princeze Diane u seoskoj kraljevskoj rezidenciji. Tada je donela odluku da se rastane od princa Charlesa, jer im brak nije išao dobro. „Želeli smo da stvorimo priču o ličnosti i kako jedna žena nekako odluči da nikada ne postane kraljica“, objasnio je reditelj filma.

foto: harpersbazaar.ru

Najnovije