Harper's Bazaar Srbija

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese pokrenuli izazov: ko donira novac može dobiti ulogu u filmu

Jedinstvena prilika! Najdarovitiju osobu koja donira novac za borbu protiv korona virusa očekuje uloga u filmu.

Sve više zvezda pridružiće se All In Challenge, američkoj dobrotvornoj akciji koja ima za cilj da obezbedi hranu za decu, starije i ljude sa posebnim potrebama tokom pandemije COVID-19. Sada su se kampanji pridružili i Leonardo DiCaprio i Robert De Niro. Glumci su snimili video poruku fanovima koje pozivaju na donacije i pomažu onima koji su sada posebno ugroženi.

Post se pojavio na Leonardovom Instagram profilu, a one koji prate profil obe zvezde, čeka i pravi poklon, jer će najvelikodušniji i najdarovitiji fanovi biti pozvani da učestvuju u snimanju novog filma, i ne samo to. 

“Ako ste se ikada zapitali kako je raditi pored mene, sjajnih Martina Scorsesea i Roberta De Nira, sada je vaša šansa”, DiCaprio se obratio svojim fanovima.

Ponudio je ulogu u filmu pod nazivom „Ubice mesečevog cveta“, a osim toga, srećnik će provesti ceo dan na setu i biće pozvan na premijeru. Da biste dobili priliku da učestvujete u trci za ulogu, morate izvršiti donaciju putem veb stranice AllinChallenge.

Od lansiranja ove inicijative 1. aprila prikupljeno je više od 13 miliona dolara.

foto:bazaar.ru

 
 
 
View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) onApr 15, 2020 at 5:44am PDT

Najnovije