Harper's Bazaar Srbija

Meryl Streep u trećoj sezoni serije Only Murders in the Building

Velika glumica priključuje se Seleni Gomez i ekipi.

Poznata glumica, Oskarovka Meryl Streep pridužila se trećoj sezoni hit serije Only Murders in the Building, a vest, koja je obradovala sve fanove ovog komičnog ostvarenja, na svom Instagram profilu podelila je Selena Gomez, koja tumači glavnu junakinju, a ujedno i producira ceo projekat. 

Gomezova je postavila video na Instagramu u kojem vidimo njene partnere, glumce Stevea Martina i Martina Shorta, Meryl Streep, kao i Paula Rudda, koji se ekipi priključio u poslednjoj epizodi sezone dva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Još uvek se ne zna da li će Meryl da bude deo stalne glumačke postavke u trećoj sezoni, odnosno da se pojavljuje u svim epizodama, ili će da, poput mnogih slavnih ličnosti, samo gostuje. Podsetimo, do sada su “gostovanja” u Only Murders in the Building ostvarili Sting, Amy Schumer, Cara Delevingne, Shirley MacLaine i drugi.

Drama-komedija prati glumca Charles-Hadena Savagea (Steve Martin), Olivera Putnama (Martin Short) i Mabel Moru (Selena Gomez), komšije iz zgrade koja se nalazi na Upper West Side-u u Njujorku, a koja se zove Arkonija, dok, povezani ljubavlju prema podkastu koji se bavi ubistvima, i sami vode podkast posvećen ubistvima koja se dešavaju u njihovoj stambenoj jedinci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Treća sezona okuplja poznatu ekipu koja pokušava da razreši ubistvo Bena Glenroya, brodvejskog glumca kojeg tumači Paul Rudd.

Još uvek se ne zna datum premijere nastavka, ali se očekuje ove godine.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije