Harper's Bazaar Srbija

More fun, more fashion & more drama! Sve o četvrtoj sezoni “Emily in Paris”

Uključujući i kuda bi priča mogla da krene nakon dugoočekivanog vrhunca.

Luckasta Emily u Parizu vratila se za treću sezonu prošlog decembra, gde je žonglirala između dve karijeredva ljubavna interesovanja. I dok ste možda i dalje u šoku nakon ogromnih preokreta koji su se odigrali u samom finalu, četvrta sezona stiže obećavajući još više zabave, još više mode, i zasigurno, još mnogo više drame!

Treća i četvrta sezona snimane su uzastopno

Četvrta sezona Emily u Parizu je zapravo naručena pre skoro dve godine, a Netflix je obnovio ugovor za treću i četvrtu sezonu serije još u januaru 2022.

Dve sezone snimane su uzastopno u Francuskoj 2022. godine, što znači da smo mogli da vidimo povratak serije na male ekrane i ranije od tradicionalnog premijernog prikazivanja tokom praznične sezone. No, ako se vodimo šablonima, četvrtu sezonu možemo očekivati u decembru 2023.

Tizer četvrte sezone sa Lily Collins

U kratkom videu predstavljenom tokom Netflix-ovom događaja Tudum u junu 2023, Lily je nagovestila šta nam se sprema za četvrtu sezonu.

„Da li je Alfie-u još uvek slomljeno srce? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelin zvezdu? Hoće li Mindy sa bendom otići na Evroviziju? Hoće li Sylvie istrajati sa obnovljenom ljubavlju? I pitanje koje nam svima pada na pamet: hoće li Emily i Gabriel konačno biti zajedno?“

Glumica je obećala da će se uzbudljiva drama nastaviti, zadirkujući fanove sa čudesnim dešavanjima u Emilynom životu, uključujući i obrt sa Praznikom u Rimu.

Ekipa serije (verovatno) ostaje ista

Iako Netflix tek treba zvanično da potvrdi glumačku ekipu četvrte sezone, gotovo je zagarantovano da će se većina glavnih igrača serije vratiti, uključujući Lily Collins, Ashley Park (Mindy), Lucasa Brava (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuela Arnolda (Julien) i Bruna Gouerya (Luc).

Što se tiče Alfiea (Lucien Laviscount), koji je napustio Emily nakon što je saznao za njena osećanja koja gaji prema Gabrielu, kreator serije Darren Star otkrio je da će Britanac verovatno i dalje biti deo emisije, jer će Emily morati da izbalansira poslovni odnos sa njim, dok se bori sa sopstvenim osećanjima.

Ljubavni trougao Emily-Gabriel-Camille moraće da se suoči sa „projektom beba“

Četvrta sezona ima mnogo toga da obradi nakon nekoliko prelomnih trenutaka u finalu, uključujući Gabrielov i Camillin raskid pred oltarom, Emilyn i Alfiev prekid veze, kao i veliko otkriće da je Camille trudna.

Da li ćemo plavokosu Parižanku zaista i gledati sa stomakom, ostaje da vidimo…

 

Foto: Profimedia, Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije