Harper's Bazaar Srbija

Breaking News: Pamela Anderson igraće glavnu ulogu u filmu Gie Coppole “The Last Showgirl”

Da li je konačno “viđena i prihvaćena” u Holivudu?

Pamela Anderson the last showgirl

Pamela Anderson ponovo se vraća na bioskopska platna, i to sa glavnom ulogom u novom filmu Gie Coppole “The Last Showgirl”. Uz Pamelu, u filmu će se naći i holivudska imena kao što su Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka i Billie Lourd. “Oduvek sam želela da napravim film u Vegasu”, rekla je rediteljka. “Jako sam ponosna na našu glumačku postavku i čitav tim, a posebno na Pamelu. Jedva čekam da podelim njen hrabar i iskren nastup!“

Radnja filma prati iskusnu plesačicu iz Las Vegasa, koja mora da planira svoju budućnost kada se njen šou naglo ugasi nakon 30 godina. Bez posla u svojim pedesetim, ostaje sa pitanjem šta dalje. Kao majka, ona nastoji da popravi zategnute odnose sa svojom ćerkom, koja je ostala u senci majčinog posla.

Pamela Anderson the last showgirl

Za Variety Pamela je izjavila da konačno oseća da je “viđena i prihvaćena” u Holivudu. „Imala sam neverovatne prilike. Ali opet, volimo da radimo stvari na svoj jedinstven način. Ne postoji formula koju sledimo. Zaista idemo na instinkt i čuvamo ga kao što je uvek bilo, samo autentično i dajemo sve od sebe. U radu ima mnogo stvari zbog kojih sam zaista uzbuđena. Konačno se osećam kao da sam u stanju da pokažem od čega sam napravljena. Dakle, ovo je vreme da zaista prihvatim ono što jesam. Sebe.”

Pamela Anderson the last showgirl

Coppola nam donosi autentičnu priču iz Las Vegasa, koja odaje počast legendarnoj Showgirl, ispričanu kroz rediteljkin jedinstven osećaj za stil i vizuelno pripovedanje. Pa… zvuči kao projekat iz snova, sa glumcima iz snova!

Foto: Profimedia

Najnovije