Harper's Bazaar Srbija

Par kom se radujemo: Florence Pugh i Andrew Garfield zajedno u Rimu

Glumci spremaju novi filmski projekat “We live in time”.

Od trenutka kada su se Florence Pugh i Andrew Garfield zajedno pojavili kao voditelji na dodeli Oskara 12. marta, gledaoci su praktično molili za rom-kom ovog viralnog para. Nekoliko dana kasnije, tačnije 14. marta, strani mediji objavili su da je dvojac u pregovorima oko filma “We live in time”.

Romantična komedija, iako prvobitno planirana za “kasnije ove godine”, počela je sa snimanjem već početkom aprila, a prve fotografije sa seta, koje su se ubrzo pojavile, pokazale su nam da su pregovori i te kako uspešno završeni. Par je viđen kako obilazi market voća zajedno, te nastavlja zajedničko druženje u šetnji.

O čemu se radi u filmu?

Zaplet se drži u tajnosti, ali radnja filma ukratko je opisana kao “zanimljiva, duboko dirljiva i impresivna ljubavna priča”. Ovo je posebno uzbudljivo za obožavaoce Florence i Andrewa, jer nijedan britanski glumac nije poznat po posebno bezbrižnim ulogama.

„Nije tajna da biram samo veoma intenzivne uloge“ rekla je glumica. „Volim da pronalazim ružnoću u ljudima. Volim da budem sirova. Volim da dobijem scenario gde samu sebe izazivam, i nikada nisam izabrala ulogu ako me prethodno nije uplašila.”

Florence i Andrew prvi put lično su se sreli na probi Oskara 2023. „Upoznala sam ga preko Zoom-a pre nekoliko meseci, ali na probi smo se prvi put uživo videli“, otkrila je Florence. „Tako da je bilo ogromno olakšanje što smo kliknuli, I složili se I smejali – možemo da se smejemo svemu. I onda, naravno tog dana (na samoj dodeli) napravila sam toliko grešaka od kojih me je samo on sačuvao”.

Lokacija snimanja

Glumački par, poslednjih dana viđen je u Rimu, gde je nastavljeno snimanje filma. Za sada je još uvek nepoznato da li će se radnja čitavog filma odvijati u Večnom gradu ili je samo deo posvećen ovoj lokaciji, ali Florence i Andrew i te kako koriste benefite ovog izleta u Evropi. Pored zajedničkog uživanja na setu, vreme provode i van njega, u šetnjama po Rimu i uživanju u obrocima po čuvenim italijanskim restoranima.

Sa ovakvim glumačkim spojem i hemijom koja se oseti preko fotografija, uspeh filma je zagarantovan.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije