Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte među prvima trejler za novi film o princezi Diani

Trejler za film koji priča o trenutku kada je princeza Diana shvatila da joj je vrednija glava, nego tijara na njoj je konačno stigao.

 
Juče smo objavili vest da je poster za dugoočekivani film “Spencer” objavljen, a samo nekoliko sati kasnije publika širom sveta je konačno dobila priliku da vidi i trejler. Prva fotografija je objavljena u martu ove godine, a na njoj smo već mogli da primetimo da će u ovom filmu kostimografija biti besprekorna. Crveno-zeleni karirani blejzer iz Chanelove kolekcje jesen/zima 88/89 je savršeno predstavio Dianin ikoničan stil, kao i replika vereničkog prstena koji trenutno možemo videti na prstu Kate Middleton. Prsten je, inače, napravljen po ugledu na broš koji je princ Albert poklonio kraljici Viktoriji u 19. veku.

Trejler koji ćete pogledati nam je samo potvrdio sumnje – ovaj film ćemo sigurno moći da vidimo na listi filmova nominovanih za Oskara. Kao što je ranije najavljeno, radnja će biti smeštena u samo 3 dana, ali 3 dana koja su zauvek promenila živote kraljevske porodice. Film će pokazati emotivno putovanje princeze od Vejlsa koje ju je dovelo do toga da titulu zameni za devojačko prezime, Spencer. Režiser Pablo Larrain je poznat po biografskom filmu “Jackie”, koji je pratio život Jackie Kennedy posle atentana na njenog supruga.

Svetska premijera biće 5. novembra, a do tada među prvima pogledajte dugoočekivani trejler.

Tekst: T.M.

Fotografija: Profimedia

Najnovije