Harper's Bazaar Srbija

Samantha Jones će biti zamenjena dvema novim heroinama u nastavku serije „Seks i Grad“

Inkluzivnost je na prvom mestu.

Seks i grad bio je sjajna ilustracija mode, veza i ženske psihologije tokom 2000-ih – ali vremena se menjaju, pa čak i legende treba da se prilagode novoj stvarnosti.

Nastavak poznate serije postaće sveobuhvatniji. Izvor blizak produkciji rekao je da će nova sezona biti “rasno raznolika i živopisna poput samog Njujorka”. U nastavku priče, koja će se zvati „And just like that“, neće biti Samanthe Jones – glumica Kim Cattrall odbila je da učestvuje. Ali umesto nje, odjednom će se pojaviti dva nova lika.

„Smešno je što je život u multikulturnom gradu poput Njujorka prikazan isključivo očima belih žena. Samantha se neće vratiti, ali predstavićemo dve nove heroine – snažne i smele žene druge boje kože, koje će pomoći da predstave seriju novoj generaciji gledalaca i tačnije prenesu svet u kojem živimo“, komentariše insajder sa seta. Takođe je dodao, „Vreme je da serija odražava lica i živote stvarnih žena u Njujorku 2021. godine“.

Podsetimo, vest o povratku serije „Seks i grad“ pojavila se prošle nedelje i izazvala mnogo uzbuđenja u štampi i na internetu. Sarah Jessica Parker objavila je kratku najavu sa snimcima Njujorka na svom Instagram nalogu. Nova polusatna serija od 10 epizoda dobiće naslov “And just like that“ i emitovaće se na HBO Max. Početak snimanja trebalo bi da bude na proleće.

harpersbazaar.ru 

Najnovije