Seks i grad slavi 25 godina

Ako ste u junu u Njujorku, obavezno posetite interaktivnu Sex and The City izložbu.

Seks i grad slavi 25. rođendan. Dok sa nestrpljenjem iščekujemo nastavak druge sezone And Just Like That…, dobar je trenutak da se osvrnemo na jednu od najgledanijih serija svih vremena.

A gde to možemo bolje da uradimo nego u Njujorku?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

Kako bi proslavili 25 godina postojanja fenomenalnih likova, Carrie, Samanthe, Mirande i Charlotte, HBO Max (od nedavno samo Max) fanovima nudi uživanje u autentičnom iskustvu u “gradu koji nikad ne spava”, a koje će vas preplaviti nostalgijom za svime što je vezano za kultnu seriju. 

Iskustvo uključuje rekreiranje Carrienog ulaženja i izlaženja iz stana na Menhetnu, zatim mogućnost fotografisanja ispred njenog laptopa, kako biste kreirali sopstveni “I couldn’t help but wonder…” momenat,  ulaženje u njen ormar u kojem se nalaze fantastični kostimi Patricie Field, tu je i prodavnica suvenira sa eksluzivnom linijom od 25 Sex and The City proizvoda, pa čak i bar u kojem možete da naručite Cosmopolitan (Ketel One Cosmopolitan Bar). Ali, ovo što sledi će vas definitivno najviše obradovati: tu je i interaktivni Post – It zid sa samolepljivim papirićima, kao omaž čuvenom raskidu Carrie i Burgera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

– Sa oduševljenjem pozdravljamo fanove i uvodimo ih u živopisni i ikonični svet Carrie, Mirande, Charlotte i Samante, kako bismo proslavili 25 godina ljubavi i prijateljstva kroz ultimativno iskustvo fanova serije Seks i grad u Njujorku i širom sveta. Ovo iskustvo će pružiti nezaboravno putovanje kroz najupečatljivije trenutke serije, kao i ekskluzivne uvide u uzbudljivu budućnost franšize. Jedva čekamo da podelimo ovu posebnu priliku sa našom strastvenom i posvećenom publikom, izjavila je Pia Barlow, izvršna potpredsednica za marketing originalnog sadržaja u kompaniji Max.

Ukoliko vam je Njujork previše daleko, u Sex and The City iskustvu možete da uživate preko aplikacije Max i pop-up dešavanja koja će biti organizovana širom sveta, od kojih je nama najbliže ono u Velikoj Britaniji. A ako ste u Njujorku onda od 8 do 11. juna posetite komšiluk Carrie Bradshaw, ali prethodno rezervišite svoje mesto na sajtu: satc25experience.com.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije