Harper's Bazaar Srbija

‘Sex and the City’ Shocker: Kim Cattrall ponovo će zaigrati u ulozi Samanthe Jones

"One night only"

„Seks i grad“ univerzum ponovo će biti ceo. Kim Cattrall, još jednom će oživeti svoju kultnu ulogu Samanthe Jones u finalu druge sezone “And just like that”.

Ali ona će se pojaviti u samo jednoj sceni. Prema izvorima, Kim je svoj dijalog snimila 22. marta u Njujorku, a da nije videla niti razgovarala sa zvezdama serije, uključujući i Sarah Jessicu Parker.

U sceni, Samantha, koja se u seriji preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Carrie Bradshaw. U prvoj sezoni “And Just Like That,” Carrie se dopisivala preko poruka sa Samanthom, da bi u finalnoj epizodi napravile plan da se vide.

Čuvena kostimografkinja „Seks i grada“ Patricia Field, koja nije radila na novom serijalu “Seks i grada”, obukla je Samanthu za svoju scenu. Njena pojava, za sada neće značiti nastavak ovog lika u seriji.

Ni Kim, ni predstavnici HBO Max-a, još uvek nisu davali nikakve komentare u vezi sa ovom vešću. I dok su Michael Patrick King i SJP na konferenciji za štampu prošle godine rekli da ne vide nikakvu mogućnost da se Samantha vrati u seriju, predsednik i izvršni direktor HBO i Max sadržaja, Casey Bloys obratio se Kim da ponovo prošeta Samanthinim štiklama, što je dovelo do njene potvrdne odluke.

Bilo kako bilo, povratak Samanthe u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti verne fanove „Seks i grada“, koji su tražili makar i uvid u voljenu, osnaženu publicistkinju koja je napravila revoluciju svojom seksualnošću.

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.

Najnovije