Harper's Bazaar Srbija

Top 10: Filmovi i serije koje gledamo u februaru

Od nove sezone serije You do poslednjeg trilera Sebastijana Stana.

U najromantičnijem mesecu u godini, sigurno ćemo nabasati na nekoliko novih romantičnih komedija – forsiraće ih svi streaming servisi i TV kanali, ali ćemo se obradovati i nekim novim sezonama i naslovima koje nam dolaze na Netflix, HBO Max, Amazon Prime.

Od komedije Your Place or Mine, sa neodoljivom podelom koju čine Reese Witherspoon i Ashton Kutcher preko nove, četvrte! Sezone serije You, do novog trilera Sebastijana Stana (Sharper), biramo samo najbolje za najkraći mesec u godini.

You, IV sezona 

Četvrti deo prezanimljive serije sa Pennom Badgleyjem u glavnoj ulozi, stiže na Netflix 9. februara. Radujemo se!

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence, dokumentarna serija 

Zastrašujući, ali istovremeno dirljiv dokumentarac o studentima Sarah Lawrence univerziteta, koje je zlostavljao i podvodio Lawrence Ray, vođa kulta, možda nije za svačiji stomak, ali je definitivno istina koju treba znati. Dolazi na Hulu 9. februara.

Somebody That I Used to Know, komedija 

Evo jedne slatke romantične komedije sa Alison Brie, Jay Ellis i Kiersey Clemons, a koja nosi naziv čuvene Gotyeove pesme. Kada se Ally (Alison Brie) vrati u svoj rodni grad i naleti na bivšeg dečka Seana (Jay Ellis), stare iskre između njih ponovo zavarniče. Da li da ipak ostanu prijatelji ili nešto više? Gledajte na Amazon Primeu 10. februara.

Your Place Or Mine, komedija 

Debbie (Reese Witherspoon) i Peter (Ashton Kutcher) su dugogodišnji najbolji prijatelji, koji nemaju ništa slično – ona je savršena majka koja živi u Los Anđelesu, a on večiti neženja sa sedištem u Njujorku. A opet, u samo nedelju dana shvate da ih nešto povezuje sve vreme. Gledajte na Netflixu 10. februara.

Magic Mike’s Last Dance, film 

Ovo je treći film poznate franšize Magic Mike, u kojem Mike Lane (Channing Tatum) treba da izvede svoj poslednji šou, ovog puta u Londonu. Nakon što je ostao švorc usled propalog poslovnog dogovora, ima još samo jedan, poslednji šou da se dokaže. Gledajte ga 10. februara u bioskopu.

Planet Sex With Cara Delevingne, dokumentarna serija 

Dok putuje širom planete Cara Delevigne istražuje seks i seksualnost u virtuelnoj realnosti, na žurkama, kroz intervjue, na naučnim insitituima. Dok intervjuiše ljude, Cara otkriva sebe. Ovu sex-positive dokumentarnu seriju gledajte od 14. februara na Huluu.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, film 

Nakon što se Scott Lang (Paul Rudd) pojavio u drami Avengers: Endgame, Marvelovog junaka prvi put gledamo u sopstvenom filmu. U režiji Peytona Reeda, dolazi nam Ant-Man and The Wasp:Quantumania stiže u bioskope 17. februara.

Sharper, triler 

Triler koji će vas prikovati za male ekrane, u glavnim ulogama donosi Sebastiana Stana i Julianne Moore. Sharper je ostvarenje u sve popularnijoj A24 produkciji, a u pitanju je, zapravo, neo-triler koji u centar zbivanja stavlja bogatu porodicu i njihove tajne. Ostvarenje ispunjeno zavisti, požudi i ambiciji, stiže u odabrane bioskope 10. februara, a od 17. ga gledajte na Apple TV +.

Outer Banks, III sezona 

The Pogues se vraćaju i bolji sun ego ikad. Nakon cliffhanger završetka u drugoj sezoni, prijatelji smišljaju svoje sledeće korake na idiličnom pustinjskom ostrvu. Tu su Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, a gledajte ih na Netflixu 23. februara.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, YouTube 

Najnovije