Harper's Bazaar Srbija

Stiže Pravna plavuša 3: Jennifer Coolidge ponovo kao Paulette Bonafonté

Evo šta sve znamo o nastavku kultne komedije.

Jennifer Coolidge i Reese Witherspoon kao Paulette Bonafonte i Elle Woods u Pravnoj plavusi 

Kada je nedavno izjavila da bi igrala u nastavku kultne komedije Pravna plavuša (Legally Blonde 3), samo ako se u njemu pojavi Jennifer Coolidge, niko nije ozbiljno shvatao Reese Witherspoon.

– Ne postoji Legally Blonde 3 bez Jennifer Coolidge, rekla je glumica koju uskoro gledamo u Netflixovoj komediji Your Place or Mine, za Entertainment Tonight.

Srećom je Coolidge, koja je ovih dana u žiži interesovanja zbog uloge Tanye u seriji The White Lotus, za koju je osvojila Emmy prošle i Zlatni globus ove godine, zainteresovana da reprizira ulogu svoje Paulette Bonafonte, nesrećne u ljubavi radnice iz beauty salona koji posećuje glavna junakinja filma, Elle Woods.

– Naravno da sam zainteresovana. Slušam o tome toliko dugo, možda se uskoro i desi. Apsolutno želim da učestvujem u trećem delu Pravne plavuše, izjavila je glumica koju je pre nekoliko dana društvo sa Harvarda, Hasty Pudding Theatricals, proglasilo ženom godine.

Vesti o nastavku Pravne plavuše prvi put pojavile su se 2018. godine, kada je film bio najavljen za 2020. No, tada niko nije računao na pandemiju virusa korona.

Ako je verovati sajtu studija MGM Studios, Legally Blonde 3 bi premijeru mogao da ima ove godine, a mi jedva čekamo da vidimo Paulette Bonafonte i Elle Woods dok izvode trik podizanja hemijske sa poda, kako bi zavele neke muškarce.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije