Harper's Bazaar Srbija

Sve što treba da znate o seriji “Palm Royale” koja oživljava modu i intrigu 60-ih

+ Kaia Gerber tumači jednu od glavnih uloga!

Ako tražite svoju sledeću modnu TV opsesiju, dozvolite nam da vam predstavimo predstojeću seriju sezone: Palm Royale.

Sa zavidnom estetikom, serija je zasnovana na knizi Mr and Mrs American Pie, od Juliet McDaniel. Smeštena u 1969. radnja priče prati Maxine (Kristen Wiig), koja pokušava da stekne ime u američkom ekskluzivnom, modernom i podmuklom visokom društvu u Palm Beachu – preko elitnog kluba Palm Royale.

„Dok Maxin pokušava da pređe tu neprobojnu granicu između onih koji imaju i onih koji nemaju, Palm Royale postavlja isto pitanje koje nas i danas sablaznjuje: ‘Koliko ste spremni da se žtrvujete da biste dobili ono što neko drugi ima?’,“ glasi opis na Apple TV+ gde će serija biti puštena 20.marta. „Palm Royale je svedočanstvo svakog autsajdera koji se bori za svoju šansu da istinski pripada.”

U nedavno objavljenom trejleru, Wiig se može videti u punom glamuru mode šezdesetih, u kojem glumi pored holivudskih prvologaša Laure Dern i Allison Janney, kao i Ricky Martina i Kaie Gerber, koja je napravila pauzu od manekenstva da bi ostvarila karijeru i u glumi.

Iako nas je definitivno opčinio zadivljujuć zaplet priče, ne možemo poreći uzbuđenost zbog mode u seriji: recimo da ako su vas kostimi u Priscilla naterali da čeznete za još jednim vintidž komadom, Palm Royale mora biti na vašoj listi. Serija obećava puno kiča, odevnih komada iz 60-ih i 70-ih, i detalja kao što su trake za kosu, floralni dezeni, platforme i cat-eye naočare za sunce.

U trejleru vidimo Kaiu u narandžastom kaputu, uparenom cvetnom trakom na glavi i platformama. U međuvremenu, Wiig se izležava pored bazena sa klasičnom svilenom maramom na glavi, belim naočarima za sunce i haljini u sa retro dezenom karatkerističnim za 60-te.

Odličan stil, glumačka ekipa A-liste i obilje intriga? Obeležićemo naše kalendare za 20. mart…

Foto: Profimedia, Youtube

Najnovije