Harper's Bazaar Srbija

Zmajevi dolaze: Izašao je zvanični trejler za spinof serije “Game of Thrones”!

I šta sve znamo o novoj sagi jedne od najpopularnijih serija svih vremena?

Ljubitelji zmajeva, radujte se! HBO je objavio nove detalje u vezi sa predgovorom serije “Game of Thrones” pod nazivom “House of the Dragon”, a o prvim detaljima i fotografijama sa snimanja i o svemu što smo do tada znali smo pisali ovde.

Ova godina je definitivno u znaku više spinofa, koje su obradovale fanove najgledanijih serija poput “Prijatelja”, “Seks i grada”, a sada je na red stigao i “Game of Thrones”.

Da ćemo imati prilike da gledamo novu sagu posvećenu kući Targaryen, mreža je potvrdila u 2019. a sada je izašao i prvi zvanični trejler koji dodatno potpiruje nestrpljenje gledalaca.

HBO je 5. oktobra 2021. podelio navedeni trejler potvrđujući da će se radnja odigrati 200 godina pre događaja iz Igre prestola, te nudi veći uvid u samu akciju serije.

Još uvek nije poznat datum premijere “House of the Dragon”, ali se navodi da će se 10 epizoda prve sezone spinofa emitovati tokom 2022. godine, najverovatnije tokom leta.

Do tada, u nastavku pogledajte zvanični trejler, a ukoliko vam nedostaju Starkovi, uvek možete ponovo pogledati neke od najdramatičnijih epizoda GOT-a.


Foto: Profimedia, YouTube

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije