Harper's Bazaar Srbija

Channing Tatum piše ljubavni roman

Glumac je trenutno kreativniji nego ikad.

Glumac kojeg su proslavile uloge u filmovima Step Up i Magic Mike, otkrio je u poslednjem, vrlo iskrenom intervjuu za Vanity Fair, da piše ljubavni roman. Kao tata devojčice Everly, koji je 2018. prošao kroz težak razvod – od glumice Jenne Dewan, Tatum je morao da se pozabavi emotivnim prtljagom što nije čest slučaj sa cis muškarcima, smatra on.

– To je bilo ono što mi je trebalo u životu. Mislim da nikad ne bih uradio taj posao da nije bilo moje ćerke, sve je zapravo krenulo sa njom, ispričao je glumac koji je 2021. napisao knjigu za devojčice The One and Only Sparkella Makes a Plan. 

Nakon razvoda i nekoliko ljubavnih lomova kroz koje je prošao, svojim emocijama je rešio da se pozabavi kroz hobije kao što su slikanje, vajanje i pisanje. Nakon što je napisao knjigu za decu, sada je na red došlo nešto ozbiljnije –  ljubavni roman za odrasle. 

Glumac je otkrio da piše knjigu sa Roxane Gay, poznatom američkom književnicom iza koje stoji poznata knjiga eseja, Bad Feminist, koja je svojevremeno izjavila za Tatuma da “želi da zagrli svaki deo njega svojim ustima”. 

– Kod nje je grubi nacrt priče koju oboje volimo, samo nikako da nađemo vremena da ga završimo. Ona je stalno zauzeta, mnogo je zauzetija od mene, otkrio je Chunning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxane Gay (@roxanegay74)

Još uvek se ne zna tačan datum izlaska zajedničkog romana glumca i spisateljice koja ima i svoj podkast, The Roxane Gay Agenda. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije