Harper's Bazaar Srbija

AVON BEAUTY MASTERCLASS sa Svetlanom Sremčević

Zašto su baš Avon ruževi najbolji saveznici devojaka ovog proleća?

U modernom ambijentu hotela Prag u srcu Beograda, 28. marta po prvi put je održan profesionalni AVON BEAUTY MASTERCLASS by Svetlana Sremčević, u organizaciji FashionMag42 magazina. Masterclass je otvorila predstavnica Avon kompanije Jovana Trifunović, i uz piće dobrodošlice obratila se punom auditorijumu.

Kroz AVON BEAUTY masterclass vodila nas je Vladana Veljković, i otkrila nam je zašto su baš Avon ruževi najbolji saveznici devojaka ovog proleća. Avon Hydramatic Shine ruž za usne sa hijaluronskim jezgrom, pored jake pigmentacije i sjaja, pružiće vam osećaj mekoće i hidratacije čitavog dana.

Od Svetlane Sremčević smo saznali najnovije tehnike šminkanja za dnevni i večernji makeup look, i na koji način koristiti AVON kozmetičke proizvode, a sve u cilju da  na najbolji način istaknemo prirodnu lepotu.

Eventu su prisustvovali brojni mladi šminkeri, ali i glumice Jovana Stević i Jelena Radosavljević, kao i voditeljka Marina Kotevski. Poznate dame su otvoreno izjavile svoju ljubav prema AVON proizvodima, koje možete pronaći u online prodavnici www.avon.rs

Pogledajte kako je sve izgledalo u nastavku na videu.

FashionMag42 je ponovo ispunio sva naša očekivanja, a u skorijoj budućnosti pripremaju nam pregršt makeup noviteta, giveaway nagrada, i beauty avantura sa makeup artistom Svetlanom Sremčević.

Pratite redovno FashionMag42 i nemojte propustiti nijedan event. U sklopu FashionMag42 Fashion Days, na modnoj prezentaciji koja se održala u Hotelu Zepter, imali smo prilike da vidimo najbolje modele dizajnerke Danijele Božić. Kreatorke koja je tokom dve decenije uspešne karijere, svojim krecijama ostavila veliki pečat na mnogim modnim dogadjajima  širom sveta, i za svoj rad dobila brojne nagrade.

Foto i video: Baberya.media

Najnovije