Harry Styles nam donosi novu kosmičku kolekciju

Novu liniju Pleasing lakova za noke čine pastelne nijanse i svetlucavi momenti

Harry Styles

Voljeni brend Harrya Stylesa, Pleasing, ponovo se vratio ove nedelje sa uzbudljivom novom kolekcijom inspirisanom kosmosom. Nova kolekcija lakova za nokte je prava nebeska poslastica, donoseći čaroliju svemira na vaše nokte.  Kolekcija sadrži četiri pastelne nijanse plave, roze, ljubičaste i breskve koje se mogu nanositi u slojevima, čineći svaku boju jedinstvenom i personalizovanom. Nazivi nijansi su nadahnuti astronomijom i dečijom maštom, uključujući: “Krava je preskočila Mesec”, “Svemirska Roze”, “Obrazi Mlekadžije” i “Nije Sorbe”. Ovi nazivi izazivaju osećaj nostalgije i fantazije, savršeno se uklapajući u celu tematiku kolekcije.

Harry Styles

Pored pojedinačnih lakova, kolekcija uključuje i ograničeno izdanje seta sa specijalnim svetlećim nalepnicama za nokte koje svetle u mraku. Ove nalepnice donose dodatni dašak magije i omogućavaju vam da kreirate jedinstvene i zabavne dizajne na svojim noktima. Set dolazi u elegantnoj kutiji koja sama po sebi predstavlja kolekcionarski predmet.

Harry Styles

Svaki lak u kolekciji je pažljivo formulisan kako bi pružio dugotrajan sjaj i postojanost. Boje su napravljene da budu slojevite, što znači da možete nanositi više slojeva kako biste postigli različite efekte i intenzitet boje. Osim toga, lakovi su veganski i nisu testirani na životinjama, što je još jedan plus za sve ljubitelje etičke kozmetike. Pleasing je brend poznat po svojoj kreativnosti i inovativnom pristupu lepoti, a ova kolekcija to savršeno oslikava. Svaka nijansa je pažljivo osmišljena kako bi podstakla maštu i omogućila korisnicima da izraze svoju individualnost kroz umetnost noktiju.

Harry Styles

Ukoliko volite da eksperimentišete sa bojama, ova kolekcija je savršena za vas. Sa svojim pastelnim nijansama i mogućnostima za kreativno izražavanje, Pleasing-ova nova kolekcija lakova za nokte donosi radost i inspiraciju svima koji je isprobaju.

Ne propustite priliku da unesete malo svemirske magije u svoj svakodnevni život sa ovom jedinstvenom kolekcijom lakova za nokte. Bez obzira da li volite suptilne nijanse ili intenzivne boje, Pleasing-ova nova kolekcija ima nešto za svakoga. Nabavite svoje omiljene nijanse i pustite mašti na volju dok istražujete sve mogućnosti koje vam ova vanzemaljska kolekcija pruža.

Brend “Pleasing” osnovao je Harry Styles u novembru 2021. godine, s ciljem da donese radost kroz inovativne i estetski privlačne proizvode. Harry Styles je poznat po svom eklektičnom i smelom stilu, te često nosi proizvode iz svoje kolekcije, uključujući i lakove za nokte. Njegov brend odražava njegovu ličnost i umetničku viziju, kombinujući jedinstveni dizajn sa visokokvalitetnim formulacijama.

Foto: Promo Pleasing

Najnovije