Harper's Bazaar Srbija

13 jesenjih trendova u stilizovanju kose koje sa nestrpljenjem iščekujemo

Ne znamo da li je samo do nas, ali u ovom nekom periodu obično se nalazimo u raskoraku – sa jedne strane ne želimo da se leto završi, a sa druge, sa nestrpljenjem iščekujemo jesenju sezonu i sve trendove za koje prosto osećamo da će biti sjajni! 

S obzirom na to da su predviđanja uveliko počela, zbog čega smo jako uzbuđeni, prikupili smo sve jesenje trendove koji nas očekuju u pogledu stilizovanja kose i možemo da kažemo samo jedno – novu sezonu zaista vredi čekati!

Za one koji žele drastičnu promenu frizure, tu su mega popularni mullet i pixie, dok, ukoliko želite nešto blaže, na raspolaganju vam je klasičan i uvek voljen bob, baš kao i stare dobre šiške koje ćemo u novoj sezoni nositi uz dugu, ravnu kosu.

Ukoliko želite da promenite boju kose, trendovi su na vašoj strani – platinum plava, vatreno crvena ili nežna pink biće nijanse koje dominiraju ove jeseni, a ukoliko ste pak neodlučni, odaberite pramenove, bilo kontrastne, bilo one koji će tek za nekoliko tonova odskakati od “osnovne” boje kose. 

Kada je reč o stilizovanju kose, i dalje ostajemo verne talasima u svim prilikama, ali povremeno ih možemo zameniti neobičnim pletenicama, elegantnim, niskim punđama ili pak potpuno neočekivanim art frizurama. Aksesoari će i u novoj sezoni imati glavnu ulogu i to naročito mašne, rajfovi i, i dalje popularne, šnale u boji zlata.

Pronađite inspiraciju za svoju novu jesenju frizuru u našoj galeriji i, što bi se reklo na TikToku – to the salon!

Priredila: Ivana Tomić

Fotografije: Instagram

Najnovije