#HairTrends: Zašto su poznate plavuše postale brinete?

Welcome to the Dark Side.

Nositi cvetni print u proleće je isto što i biti brineta tokom zime – ništa novo niti revolucionarno. Pa ipak, to nikako ne znači da ćemo od toga pobeći. Uostalom, svaki trend se može poneti na potpuno ličan način, zar ne?

Nakon prvog karantina kog se sa nelagodom sećamo i perioda kada je sve bilo zatvoreno pa nismo mogli da se pozabavimo svojom kosom onako kako smo želeli, mnogi su odustali od farbanja i okrenuli se svojoj prirodnoj boji kose – mahom braon. I, može se reći da je tada ovaj stari-novi trend i započeo. 

Iako danas nemamo taj problem da ne možemo da odemo kod frizera pa smo primorani da “uživamo” u izrastku, mnoge poznate ličnosti se svakako odlučuju da “pređu na tamnu stranu” i svoje prepoznatljive plave kose zamene raskošnim braon nijansama. Iskreno, ne znamo da li je do nas, ali nekim od njih tamna kosa stoji daleko bolje! 

Ukoliko i sami razmišljate da se ofarbate u neku od čokoladnih nijansi, imajte na umu da svakako ništa ne treba da radite na svoju ruku, naročito ako vam je baza svetla. Osim toga, ako iz plave prelazite u braon, u odnosu na to koliko vam je svetla kosa, sigurno ćete morati posetepno da potamnjujete kosu. Dakle, put možda neće biti kratak i lak, ali konačna destinacija će biti i te kako vredna!

U nastavku vam otkrivamo koje su to poznate zvezde postale brinete i, očigledno, nisu se pokajale!

Hailey Bieber

Lily James

Karlie Kloss

Billie Eilish

Jessica Alba

Gigi Hadid

Beyoncé

Foto: Instagram / @karliekloss

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije