Cardi B otkriva tajnu bujne kose uz minimalni budžet

Verovatno ste se mnogo puta zapitali kako čuvena reperka uvek savršeno izgleda i na koji način postiže da ima savršeno negovanu kosu. Posebno imajući u vidu česte promene frizure i tretiranje kose. Videli smo je u bezbroj izdanja sa najrazličitijim raznobojnim, smelim perikama, ali kada je van scene, u opuštenom, prirodnom izdanju, Kardi B jednako blista, njena dugačka kosa je sjajna i raskošna.  Naravno, ništa ne dolazi samo od sebe, već je potrebno uložiti trud, što ona i čini. Ne samo uz pomoć vrsnih majstora za oblikovanje i negu kose, već to čini I sama. Ona je otkrila da je kao i mnoge devojke imala problem da dostigne željenu dužinu.

“Godinama sam posmatrala svoju kosu i ona nikako nije prelazila dužinu preko ramena, a mislila sam da sve radim kako treba. Sve dok nisam otkrila da je tajna rasta kose u njenom temeljnom hidriranju. Bila sam uporna i disciplinovano sam je hranila, i rezultati su tu”.

Uprkos slavi, intrigantna Amerikanka je sa obe noge je na zemlji i dobro zna da mnoge devojke nemaju mogućnosti za skupe frizerske usluge, te je rado podelila svoja iskustva. Govoreći o nezi kosi, ona otkriva:

“Svakodnevno temeljno četkanje kose je prvi i osnovni korak koji praktikujem. Jednom nedeljno nahranim vlasi tako što sama napravim masku od namirnica koje imam u kući. Najčešće je to jedan avokado koji pomešam sa dva jaja, kašikom majoneza i crnim ricinusovim uljem. Sve sastojke dobro pomešam i ravnomerno nanesem po celoj površini vlasi I ostavim da odstoji neko vreme, najbolje nekoliko sati, što duže to bolje. Pored toga, pirinčana voda je melem za kosu, uvek mi je pri ruci, naročito tokom vrelih dana, pa je često poprskam kada sam na suncu.”

Najnovije