Harper's Bazaar Srbija

Hair trendovi koji su obeležili revije za jesen 2024.

Revije nisu samo užitak za sva naša "modna" čula, već i najrelevantniji izvor najsvežijih trendova.

Uprkos tome što govorimo o revijama posvećenim jesenjim trendovima, gotovo svaki od njih želimo da ispratimo – odmah! Zato, ukoliko vam je potrebna inspiracija za frizuru za neku posebnu priliku, ostanite sa nama do kraja teksta.

Neobično ukrašene punđe

TRESemmé i Christian Siriano inspirisali su nas da kreiranju punđi pristupimo na malo drugačiji način. U redu, ne moramo da koristimo grafitnu olovku, ali svaki drugi hair aksesoar podići će frizuru na novi nivo. Bonus poene dobijate ukoliko je punđa niska i strogo zalizana.

Zalizana kosa

Trend koji se oslanja na prethodni – zalizana kosa apsolutni je ‘must’, a možete je nositi puštenu ili je stilizovati u nisku punđu ili rep. Odlična frizura za bad hair day!

Predimenzionirana kosa

Marc Jacobs, Justine Marjan, ali i Miley Cyrus znaju šta je efektna frizura! Ukoliko ste do sada verovali da je vaša kosa ‘ogromna’ i neukrotiva, možda je trenutak da je stilizujete na ovaj način.

Pletenice

Nismo sigurni da su pletenice ikada izlazile iz mode, ali jedno je sigurno – u mesecima pred nama i te kako ćemo ih voleti i rado nositi, a što je frizura zanimljivija, to je i bolja. Igrajte se!

Kosa na stranu

Milenijalci, čujte i počujte! Razdeljak na stranu vraća se na velika vrata tako da se najzad možete opustiti i uživati u svojoj omiljenoj frizuri. Pronađite novu, svežu inspiraciju na Tory Burch i Retrofête revijama za dašak 2024.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije