Kako Beyonce pravi svoju legendarnu frizuru uz pomoć Dyson uređaja

Da bi postigla svoj raskošni volumen, Beyonce je izabrala Dyson Supersonic fen za kosu.

U svom najnovijem postu, američka pevačica i tekstopisac  Beyonce podelila je detalje svoje rutine pranja i stilizovanja kose, otkrivajući svoje omiljene Dyson uređaje i nastavke za negu kose.

Da bi postigla svoj raskošni volumen, Beyonce je izabrala Dyson Supersonictm fen za kosu i  dodatak sa češljem širokih zubaca kojim ispravlja svoje kovrdže pre nego što finalni izgled kreira Dyson Airwraptm multi-stajlerom , koristeći četku za ravnanje kojom postiže izgled prirodno ravne i sjajne kose.

Dyson Supersonic Fen za kosu

Za razliku od klasičnih fenova, Dyson Supersonictm Fen za kosu meri temperaturu vazduha 40 puta u sekundi i tako reguliše izlaznu temperaturu. Zahvaljujući Dyson tehnologiji inteligentne kontrole toplote, Dyson Supersonictm Fen za kosu sprečava oštećenje vlasi ekstremnom toplotom i tako štiti kosu i njen prirodni sjaj.

Dodatak u obliku češlja sa širokim zupcima je jedan od pet dodataka koji se nalaze u kutiji uređaja. Ovaj češalj je dizajniran za kovrdžavu i talasastu kosu, i ima snažne zupce koji doprinose ispravljanju i produžavanju kose u toku sušenja i kreiranja oblika i volumena.

Najnovije