Koja li je tajna zdrave kose Kate Middleton?

Da se razumemo - zapravo nas uopšte ne zanima koja je tajna kose Meghan Markle, već šta je odgovorno za uvek volumioznu, sjajnu i zdravu kosu vojvotkinje od Kembridža?

Konstraktina pesma “In corpore sano”, kojom će predstavljati Srbiju na Evroviziji, izazvala je opštu pometnju zahvaljujući svojim dvosmislenim stihovima. Ipak, pored važnosti značenja ovih stihova, činjenica  je da su i vrlo pevljivi, te da se teško zaboravalju. Pogotovo onaj uvodni “U čemu je tajna zdrave kose Meghan Markle, u čemu je tajna?”

Pesma dalje otkriva da je u pitanju duboka hidratacija, kako neki izvori zaista i navode. Međutim, sve ovo nas je dovelo do razmišljanja o tome kako zapravo uopšte nismo toliko fascinirani izgledom zdrave, bujne kose Meghan Markle, već da nam je oduvek bio fascinantan izgled kosa Kate Middleton.

Jasno nam je da se iza svakog pojavljivanja i jedne i druge vojvotkinje nalazi odgovorna osoba, kako ona po pitanju stajlinga, tako i  ona po pitanju frizure i  šminke.

Ipak, čak i kada se javljala iz kućnih uslova tokom skoro čitave 2020-te godine, kosa Kate Middleton izgledala je uvek sjajno, zdravo i jednostavno besprekorno.

I da otkrili smo u čemu je njena tajna, tačnije otkrila je njena stlistkinja Amanda Cook Tyler.

Postavivši fotografiju na svoj Instagram nalog (koju je kasnije logično morala i da izbriše), Amanda je fotografisla unutrašnjost torbe za vojvotkinjino vikend putovanje. U torbi se nalazio kompletan set proizvoda za negu i stilizovanje kose.

Ovaj set činilo je ni manje, ni više no 13 različitih četki za feniranje! Dva fena i tri uvijača za kosu.

Naravno, tajna savršenog volumena kose vojvotkinje od Kembridža krije se u profesionalnom feniranju, ali za sjajan i zdrav izgled kose, ipak su neophodni određeni kozmetički proizvodi, a imali smo priliku da vidimo i koji su u pitanju.

Po svoj prilici proizvod koji kosu vojvotkinje čini lepom i zdravom, je “Kiehl’s Crème with Silk Groom”, regenerator koji vlasima daje svilenkast izgled. Od proizvoda koju su mogli da se vide tu su i oni za održavanje volumena, poput pristupačne pene za kosu legendarnog britanskog brenda Charles Worthington.

Od trenutka kada je Amanda Cook Tyler spontanim postom na Instagramu, slučajno obelodanila na koji način Kate neguje i stilizuje kosu, svaki put kada se neki od ovih proizvoda nađe na popustu, Velika Britanija instant dobija jednu od vodećih vesti iz beauty sveta.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

 

Najnovije