Harper's Bazaar Srbija

Lepršavo, jednostavno i sofisticirano: Jesenja frizura Katie Holmes koju odmah želimo da iskopiramo!

Glumičin hairstyle je sve što nam je potrebno ove jesen/zima sezone!

Ovosezonski beauty trendovi poručuju da je vreme za odvažne hairstyle-ove. Ako vam je, poput Katie, dosadila duga kosa, sada je pravi trenutak da je osvežite nešto kraćom dužinom, koju možete fantastično stilizovati.

Glumica je poznata po svojim perfektnim casual outfitima, u kojima je često viđena na ulicama Njujorka. Kosu najradije vezuje u punđe i konjske repove, što je i sasvim razumljivo za protekli letnji period. Ipak, nova modna sezona poziva na promene, što je Katie vrlo rado i prigrlila novom frizurom.

Igrala je na sigurno sa stilom koji svima odlično stoji, a da je ipak uradila smelu promenu: klasični lob (poznatiji kao dugački bob) savršeno je uklopila u svoj nepretenciozni stil.

Slojevito ošišan lob bilo ravan ili uvijen, vrlo je zahvalan za održavanje i savršen je izbor za jesen, bez ozbira da li ga pustili slobodno da leprša ili nosili ispod kape. Katie je odlučila da ovu frizuru nosi i potpuno ravno isfeniranu i u talasastoj varijanti, poletnoj i volumiziranoj.

Pun potencijal svog novog loba, pokazala je na proslavi 100. rođendana modne ikone Iris Apfel, gde je u potpunosti blistala.

Lob je idealan za sve koji žele trendi frizuru a da istovremeno nemaju previse posla oko nje. Bonus: dovoljno je dugačka da je vežete u rep ili messy punđu te sa minimalnom promenom dati sebi osvežen look.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović

Najnovije