Najpopularnija jesenja frizura pristaje svakom tipu kose i obliku lica

Tokom 2000-ih godina jedna od najpopularnijih frizura bila je ona takozvana stepenasta, koja je podrazumevala šišanje kose u slojevima, sa dugim “unutrašnjim” pramenovima i znatno kraćim koji padaju uz lice. Nešto poput Christine Aguilere iz spota za pesmu “Dirrty”. 

Potom je usledio period kada je većina nas rešila da izjednači dužinu pramenova usled čega su se rodili neki drugi hair trendovi u vidu raznih varijanti boba i, generalno, ravno šišane kose.

Sada, nekoliko godina kasnije, vodeći trend sa početka ovog veka vraća se na velika vrata i to nam je i više nego jasno – sve više poznatih ličnosti i beauty influensera ponovo nosi stepenaste frizure što ih je instant učinilo najpoželjnijim frizurama sezone, koje uz to pristaju svakom tipu kose i obliku lica. Još jedan bonus koje ovakve frizure donose definitivno je taj da, ako imate dugu kosu, nećete morati da se odričete njene dužine zarad praćenja ovog trenda!

Dakle, bez obzira na to da li je vaša kosa tanka ili gusta, ravna ili kovrdžava, duga ili kratka, sa šiškama ili bez njih, postoji stepenasta frizura za svakog od nas, zato… Šta da vam kažemo – vreme je za frizera!

U galeriji pronađite nekoliko ideja, odnosno dobrih razloga da se odlučite za ovaj lepršavi, ženstveni look koji će vašu kosu vratiti u život!

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije