Ova boja kose je apsolutni trend sezone i Francuskinje je obožavaju!

S obzirom na to da se približavamo sezoni proleće/leto, očekivali bismo da trendovi u bojenju kose idu ka prepoznatljivim “sun kissed” nijansama, odnosno, pažljivo osmišljenom senčenju koje stvara onaj, svima omiljeni, efekat kao da smo se upravo vratile sa mora. 

Međutim, u sezoni koja je pred nama, sa zadovoljstvom ćemo zadržati tipične “zimske” nijanse. Na revijama u okviru nedavno održanih nedelja mode, ali i izdanja koja smo pratili na ulicama modnih prestonica, uočili smo da je omiljena boja kose profesionalaca i trendseterki raskošna, dimenzionalna braon nijansa naziva koji nam već sve govori – French Mocha. (Ako Francuskinje nešto “odobre” to sigurno neće proći nezapaženo!)

French Mocha je bogata, klasična, a potpuno moderna boja kose koja na pravi način balansira između toplih i hladnih tonova stvarajući izuzetno prirodan efekat. Podsetimo se, prirodnost je nekoliko sezona unazad prva na listi beauty prioriteta, a više se ne odnosi samo na šminku, već i na kosu. 

Ovde je važno naglasiti da ruku pod ruku sa prirodnim izgledom ide nega koja je od ključne važnosti da biste zapravo postigle željeni efekat. Nas koji ne možemo da odolimo hair trendovima, naročito ovako primamljivim, obradovaće činjenica da L’Oréal Professionnel frizeri French Mocha stil postižu pomoću iNOA boje za kosu koja ne samo da pruža visok sjaj i intenzitet do 100% pokrivanje sedih, već i optimalnu udobnost skalpa i vidljivo poboljšan kvalitet kose.

Sve ovo je zahvaljujući našoj jedinstvenoj formuli baziranoj na 60% ulja čija snaga pomaže boji da prodre u vlas, ali bez pomoći amonijaka, pružajući dugotrajan, sjajan i prirodan rezultat bojenja. Odsustvo amonijaka je zapravo nešto što se nama najviše dopalo – bojenje kose, kao iskustvo koje sebi priređujemo kada želimo da se opustimo i počastimo, sada je još lagodnije zahvaljujući prijatnom mirisu boje za kosu. A, kada tome pridodamo još i profesionalni rezultat i kvalitet, intenzivnu boju i sjajnu kosu zdravog izgleda, jasno nam je da ćemo prvo sledeće slobodno popodne provesti u najbližem L’Oréal Professionnel Paris salonu!

Čokoladne mocha nijanse nosi sve veći broj poznatih ličnosti te su lako postale globalni trend. Luksuzni tonovi koji odišu francuskim šikom osvojile su i naše influenserke. Dejana Erić, beauty influenserka, otkrila nam je da je dobra boja nešto što joj je izuzetno važno, kao i to da njena kosa uvek bude negovana i zdravog izgleda:

“Volim promene, i zbog toga sam se odlučila za L’Oréal Professionnel iNOA boju jer French Mocha nijansa pristaje sjajno svakom tenu i ističe ga na najbolji mogući način. Pored toga, važno mi je što poboljšava kvalitet kose i nakon bojenja je moja kosa izuzetno sjajna, a nijansa posebna po tome što na svakom svetlu izgleda dobro i drugačije. Bitna stavka za mene kod boje je da ne sadrži amonijak i da je prijatnog mirisa, a iNOA boja ispunjava sve uslove. Celokupna usluga u L’Oréal Professionnel salonu, i sam proces, od konsultacije do finalnog rezultata me je oduševio i iz salona sam izašla sa širokim osmehom i fantastičnom frizurom koja je pobrala sve komplimente”, nasmejano je izjavila Dejana.

French Mocha transforamcija sa slike, urađena je u salonu CRE8, u Novom Sadu.

I Tijana Mandić, content kreatorka i influenserka, deli Dejanino zadovoljstvo postignutim rezultatima:

“Na iNOA L’Oréal transformaciju odlučila sam se sa ciljem da svojoj kosi, koja je nakon trudnoće postala suva i beživotna, vratim sjaj i ujednačim joj boju. U konsultaciji sa Hairology timom odlučili smo se za jednu od mocha nijansi koja ima hladan podton kako bi neutralisali prirodno crvenilo koje imam. Zahvaljujući uljanom sastavu koje iNOA boje poseduju kosa je nakon bojenja dobila sjaj, dlaka izgleda punije, a velika prednost je i prekrivanje prvih sedih koje su se skoro pojavile.. I pored toga što transformacija možda nije jedna od najhrabrijih, priznajem da me fotografije pre i posle ostavljaju bez daha.”

French Mocha transformacija sa slike, urađena je u salonu Hairology, u Beogradu.

PR menadžerka Bobana Živanović otkrila nam je da je jedna od najboljih stvari koja joj se desila u 2022. godini upravo promena boje kose:

“Nije to bila neka velika promena, ali dovoljna da učini da se osećam prelepom, ispunjenom i veoma zadovoljnom. Uz konsultaciju sa profesionalni timom L’Oréal Professionnel odlučila sam se za kombinaciju dve mocha boje ali sa hladnijim tonom kako bi se ublažio crveni podton koji imam. Neizvesnost dok nisam videla kako će sve ispasti i olakšanje i sreća kada sam videla da je i bolje nego što sam zamišljala. Ono što mi je najbitnije i zašto sam se odlučila za iNOA boju je zato što one pre svega neguju kosu i pokrivaju 100% sedih.”

Zaključićemo da je krajnje personalizovan rezultat verovatno ono najbolje u vezi sa ovim trendom – ukoliko volite da pratite trendove, ali takođe volite da ih prilagođavate svom stilu, nema sumnje da će L’Oréal Professionnel frizeri kreirati mocha nijansu koja odgovara baš vašem tonu i podtonu kose. 

Ukoliko ste tražile znak da je vreme za novu boju kose, taman pred novu sezonu, evo ga! Probudite svoje uspavano samopouzdanje i zadovoljstvo bojom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a koju ćete obožavati. 

Spisak L’Oréal Professionnel Paris salona možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici kroz chatbot lokator.

Foto: Promo

Tekst: Promo / Ivana Tomić

Najnovije