12 dokaza da je plava najpoželjnija boja kose ove sezone

I dalje ne znamo da li je tačno da se plavuše bolje provode, ali znamo da je plava jedna od onih boja za kosu koja je "tiha patnja" gotovo svake devojke - naročito one koja nije prirodna plavuša!

Plavu boju kose volimo u svim godišnjim dobima, kako leti, kada savršeno ističe naš preplanuli ten, tako i zimi kada je sve oko nas hladno i belo. U skladu sa sezonom, biramo i nijansu plave, pa će tako ove zime, na prelazu iz 2021. u 2022. vodeća biti takozvana "Curated Blonde" - savršeni spoj balayage i ombre tehnike farbanja.

Pročitajte još: Samo za plavuše: Ideje za frizure koje krademo od omiljenih zvezda

S obzirom na to da je davno prošlo vreme izgleda koji je sve samo ne prirodan, hvala nebesima, plave nijanse su takođe pretrpele svojevrsnu promenu. Naravno, mnogi se i dalje opredeljuju za ledene i pepeljaste nijanse ali ono što je danas svima njima zajedničko jesu pramenovi i senčenje koji obezbeđuju plavoj kosi prirodan, negovan i daleko lepši izgled. Dakle, nijansi plave je bezbroj, počevši od onih najsvetlijih pa sve do onih koje su skoro pa braon, ali za koju god se odlučite, zatražite od svog frizera najprirodniju moguću varijantu.

Pronađite inspiraciju za svoju novu boju kose u našoj galeriji. 

Foto: Instagram

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Pročitaj još