Pokaži raskoš svoje kose uz novu Kérastase negu za sve tipove talasastih i kovrdžavih kosa

Kérastase brend veruje da svaka kosa zaslužuje podjednaku pažnju, bez obzira na teksturu i tip vlasi. Cilj je pružiti profesionalnu, luksuznu negu za sve i osnažiti žene da istaknu svoju prirodnu lepotu i jedinstvenost. Okruženi najboljim frizerima ekspertima i naučnicima, kada je u pitanju kovrdžava kosa, razumeli su potrebu i razvili adekvatnu tehnologiju. Rezultat je Curl Manifesto, profesionalna luksuzna nega koja odgovara na sve želje i izazove žena sa svim tipovima talasastih i kovrdžavih kosa. Curl Manifesto ritual za negu kose je moguće iskusiti u svim Kérastase frizerskim salonima, a vama najbliži salon možete pronaći ovde. Sa jedinstvenom kombinacijom sastojaka za hidrataciju, ojačavanje i definiciju kovrdžave kose, ova linija pruža intenzivnu negu svim tipovima kovrdža. Negujući Manuka med, ojačavajući ceramid i hidrirajući glicerin zajedno pružaju rezultat 83% više hidratacije i 87% jače kovrdžave kose*. Curl Manifesto je nega bez kompromisa koja sadrži naprednu tehnologiju posebno kreiranu za sve tipove kovrdžavih kosa kako bi svaka žena mogla da nosi svoje kovrdže sa samopouzdanjem.

*Instrumentalni test nakon Curl Manifesto kupke, maske i spreja

Biološki posmatrano, kovrdžava kosa ima identičnu strukturu kao i ravna kosa, međutim ključna razlika je da je kovrdžavi tip kose prirodno više suv, porozan i sklon lomljenju. Iz tog razloga je kovrdžavoj kosi neophodno pružiti intenzivnu hidrataciju i adekvatnu negu koja će definisati i osigurati pokretljivost svake kovrdže. Važno je razumeti da razlikujemo 3 tipa kovrdžave kose:

  • Talasasta ka kovrdžavoj koja zbog svog blagog oblika kovrdže može biti otežana intenzivnim proizvodima, te se stoga ovom tipu kose savetuje nanošenje hidrirajuće kupke, mleka umesto maske i adekvatni stajling proizvodi za definiciju. 

  • Kovrdžava kosa čija vlas ima tendenciju da bude više porozna i lomljiva u odnosu na talasastu kosu. Istovremeno, zbog svog kovrdžavog oblika, veoma je važno pružiti intenzivnu hidrataciju i ojačavanje vlasi nanošenjem hidrirajuće kupke, hranljive maske i kombinacije adekvatnih stajling proizvoda

  • Veoma kovrdžava kosa čija gustina kovrdži je veoma velika počevši od skalpa. Vlas kose je istanjena, sklona lomljenju i veoma suva. Ovaj tip kovrdžave kose zahteva veoma intenzivnu hidrataciju, ojačavanje i definiciju koja se može postići intenzivnim ritualom nanošenja hidrirajuće kupke, hranljive maske i kombinacije stajling proizvoda i nanošenjem negujućeg ulja direktno na skalp pre šamponiranja kose, za zdrav izgled skalpa.

Ritual nege kovrdžave kose počinje u nekom od Kérastase frizerskih salona uz adekvatnu kombinaciju nege i Fusio Dose ritualom koji kombinuje Curl Manifesto koncentrat za definiciju kovrdžave kose i adekvatnog bustera u zavisnosti od specifičnih potreba svake kovrdžave kose. Prvi korak nege podrazumeva nežnu hidrirajuću kupku za intenzivno čišćenje skalpa, zatim mleko ili masku u zavisnosti od debljine vlasi i tipa kovrdžave kose, dnevnu kremu za zaštitu od toplote pre feniranja ili sušenja difuzerom i kombinaciju negujućih stajling proizvoda: Curl Manifesto gel-krema za definiciju i ulepšavajuće ulje za dodatan sjaj kose. 

Zvezda proizvod je Curl Manifesto Refresh Absolu sprej za osvežavanje kovrdži, drugi dan nakon pranja kose, sa laganom teksturom koja momentalno hidrira i vraća definiciju kovrdžama. Ovaj sprej štiti kosu od vlage u vazduhu tokom 24h* i reaktivira hidrataciju i oblik kovrdži i pruža 3x više sjaja* između pranja.

*Instrumentalni test nakon Curl Manifesto spreja

Veoma negujuća tekstura proizvoda i zavodljiva mirisna nota Floral Manifesto pružaju nezaboravno luksuzno iskustvo. Osvežavajuće note frangipani cveta i belog mošusa pružaju osećaj spokoja i vedrine, stapajući se sa slatkim bogatim mirisom meda pružajući ovoj mirisnoj noti jedinstvenu karakteristiku. 

Vreme je da proslavite ono što vas čini jedinstvenim, vreme je da zavolite oblik svoje kose, vreme je da zavolite svoje kovrdže i poželite dobrodošlicu Curl Manifesto luksuznoj nezi! Pokažimo raskoš vaše kose!

PROMO

Najnovije